Nenechte se očkovat proti koronaviru. Vakcíny změní lidskou genetiku. Varují známí němečtí lékaři a vědci

Sdílet

Oficiální sdělovací prostředky jsou plné strašení strašlivým koronavirem a politici a oficiální odborníci tvrdí, že jedinou záchranou lidstva bude celosvětové očkování nově vyvíjenými vakcínami. Z nějakého záhadného důvodu se ale nevede vědecká debata a skutečné nebezpečnosti nemoci COVID19 a možným rizicích potenciálních vakcín.

Přední němečtí lékaři ale před očkováním varují veřejnost. Přitom se nejedná o žádné plošné odmítače očkování. Dr. Wodarg byl jedním z prvních německých lékařů, který zpochybnil na základě podrobného studia dat oficiální verzi korona pandemie. Nyní varuje před vakcinací, podle jeho závěrů vyvíjené vakcíny změní lidský genom a tedy i genetiku naočkovaného jedince. Dr. Wodarg dokonce nabádá k odmítnutí očkování proti koronaviru!

Prof. Dr. S Bhakdi je v dnes asi nejvýznamnější v Německu žijící mikrobiolog a epidemiolog. Podle něj je vakcinace nejenom zbytečná, ale i vysloveně nebezpečná pro lidské zdraví.

Odmítavě se k povinnému očkováni proti koronaviru staví i další přední lékaři a vědci. Jen jim nikdo nedopřává prostor v mediích a vědeckých diskuzích. Naopak jsou náhle označováni jako šarlatáni a podivíni.

Známá „teorie“ B. Gatese o snížení populace naší planety pomocí očkování. Je koronavirus to jeho správnou příležitostí?!

V celé té koronavirové „pandemii“ něco pěkně smrdí a nechat se očkovat pochybnou korona vakcínou může v tuto chvíli jen skutečný hazardér s vlastním zdravím.

Jaký bude důsledek případného povinného plošného očkování proti koronaviru?

Milan


Sdílet

9 Replies to “Nenechte se očkovat proti koronaviru. Vakcíny změní lidskou genetiku. Varují známí němečtí lékaři a vědci

  1. ahoj, neuviedol si absolutne žiaden zdroj, kde to títo dvaja povedali… takže predpokladám že to nikde nepovedali.. oni len existujú… a majú iný názor ako oficiálny .. ale toto nikde publikované nebolo.. ak áno, máš dať zdroj tých prehlásení.. inak to pôsobí absolútne nedôveryhodne až vymyslene..

    1. Stačí si kliknout na modré odkazy v textu a pokud ovládáte německý jazyk, tak se dostanete přímo na stánku/youtube kanál obou lékařů. Není to tak těžké

  2. Zatím nikdo neuvedl spolehlivost prováděných testů na covid. Mám pocit, že se to bude pohybovat okolo50%, lidský řečeno „nebudeli pršet nezmoknem“. Diletanti, ovládající oblast, kde je potřeba ke každé akci hluboké znalosti, jsou opravdu požehnáním. Jeho následky vidíme všude.

    1. …tak vzhledem k tomu, že ve Venezeule nechali otestovat na koronavirus papáju (a další vzorky z různého tropické ovoce a zvířat) a vyšla pozitivní (asi bude nutné uzavřít papáju do přísné karantény a v obchodech bude muset mít papája na sobě povinně roušku), bude to s těmi asi tak, jako s průzkumy veřejného mínění – poskytují ty výsledky, které si zaplatíte.

  3. Podle zpráv z března bylo všem jasné, že Švédsko a Bělorusko musí zahynou na covid. Dnes z těchto zemí nejsou žádné odštrašující zprávy. Úsudek si udělejte sami…… Který z politiků protrhne mlčenlivost?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *