Od koho si česká vláda půjčí 500 miliard Kč a co za to věřitel bude chtít?

Sdílet

Parlament schválil schodek v minimální výši 500 miliard korun. Vláda ale veřejnosti nesdělila, kdo jí těch 500mld. Kč půjčí a co za to bude chtít. Oficiálně se mluví o „finančních trzích“, ale za nimi se skrývají konkrétní lidé s konkrétními zájmy. Třeba takový pan Rothschild, Baruch, Loewe a další.

Tedy lidé, kteří ovládají světový finanční systém. Oni sice nepůjčují reálné peníze, ale pouze jakési čísla, za které vlády ale ručí reálným majetkem – svojí zemí. Jak světový finanční sytém ve skutečnosti funguje si můžete pustit na krátkém videu. Co tihle lidé budou za svoje dlužní úpisy chtít? Oni za to nebudou požadovat pouze úroky, ale i vliv na život dlužníka – tedy dané země. Jak ten vliv může třeba vypadat? Příkladů může být celá řada. Vy nám nechcete prodat všechnu vaší půdu a lesy? Tak vy nechcete uprchlíky? Vy nebudete podporovat LGBT agendu? Vy nechcete válčit proti Rusku? Nechcete se nechat naočkovat novou „korona vakcínou“? Tak nám hned ty dluhy splaťte. To by vedlo ke státnímu krachu, což by vyvolalo na určitou dobu výrazné sociální otřesy. Proto nastrčená loutková vláda v „národním“ zájmu začne za pakatel „privatizovat půdu“ jako třeba na Ukrajině do rukou „cizích investorů“. Začne se podílet na přijímání uprchlíků s cílem nahradit své původní obyvatelstvo atd…

Vláda, která vědomě v době míru podobný dluh udělá, jedná cíleně v zájmu globálních finančních elit. Jejím cílem je zavléct zemi do područí jejich moci. Jedná tedy proti vůli a zájmům daného národa a státu. V českém případě nemůžeme vinit A. Babiše, že jedná proti vlastnímu národy. On přece není Čech (dokonce ani Slovák), ale proti zájmům českého národa a státu touhle šílenou půjčkou prokazatelně jedná.

Finančník D. Rothschild s kontroverzní umělkyní M. Abramovic, před jejím obrazem „satan svolává všechny své věrné“

Moderní otroctví nejsou okovy, ale dluh!

Ekonom


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *