Největší německé noviny již nebudou dělat rozhovory s opoziční AfD. Její členové a voliči prý relativizují holocaust… Jaké z toho plyne ponaučení?

Sdílet

Nejčtenější německý deník (bulvární) Bild vydal prohlášení, že nebude již v budoucnu dělat rozhovory s politiky opoziční protiimigrantské AfD. Novináři prý nebudou poskytovat prostor pro šíření názorů (řádně zvoleným) politikům opozice. Důvodem prý je skutečnost, že údajně někteří členové a voliči relativizují židovský holocaust. Bild a jeho vlastník Axel Springer Verlag se tak připojil k dalším německým novinám a vydavatelstvím, které odmítají veřejnosti prezentovat názory opozice. Je to podle známého neomarxistického hesla „nedání prostoru nesprávným názorům“. To je první stupeň likvidace opozice v neomarxistických liberálních demokraciích. V tuto chvíli ještě nelze přistoupit k fyzické likvidaci opozice formou zatýkání, či přímé fyzické likvidace. Sice k fyzickým útokům na členy opozice již formou nastrčených oddílů Antifa a imigrantů dochází, ale zatím bez přímého přihlášení se vládnoucího režimu. zatím ještě nelze hru na „demokracii“ zcela odhodit, proto je nutno volit soft metody jako mediální ignorace a soudní tahanice.

Jaké ponaučení z toho plyne pro opoziční AfD? Některým skupinám lidí se nelze zavděčit. Ony požadují pouze otrockou oddanost. AfD proto může stále hájit v Bundestagu Izrael a Židy, ale nebude jí to nic platné. Může mluvit do nekonečna o sexuální toleranci a bude to zbytečné. Stejně tak to nebude nic platné SPD, či Trikoloře. Samozvaným pánům světa se nelze zavděčit, oni požadují plnou otrockou podřízenost. Lze jim ale čelit důsledným hájením svých zájmů a pravdy a toho oni se bojí ze všeho nejvíc!

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *