Americký mladík se zabil na motorce. Úřady ho ale schválně zapsaly jako oběť koronaviru. Falšování statistik je v plné proudu

Sdílet

Na Floridě čelí úřady nepříjemné blamáži. Dr. Raul Pino, vedoucí hygienického oddělení z okresu Orange County na Floridě přiznal, že úřady schválně zapsaly mezi oběti koronaviru i mladíka, který se zabil na motorce. Mladík nejenom nebyl pozitivní na koronavirový test, on se u něj nikdy žádný dokonce neprováděl. Další podobné případy jsou zpochybňovány po celém USA a i Západní Evropě. Podle všech indicií je skutečný počet nemocných mnohem nižší než uvádí oficiální místa. Cílem je udržet korona hysterii mezi populací. Ta pak bude vyděšená ještě vděčně přijímat omezování své svobody, zchudnutí a následně i celoplošné očkování pochybnými vakcínami. Podobnou tendenci bohužel vidím i u nás.

Také u nás media a politici nadále děsí veřejnost. Ačkoliv se ukazuje, že onen strašlivý virus zas tak hrozný není. Naprostá většina lidí, kteří mají pozitivní test, nemá žádné příznaky choroby a je zcela zdráva. Přesto někteří vyděšení gojové se na internetu děsí nejrůznějších statistik a čísel. Vyděsí je tu zprávy z Brazílie, jindy z USA, nebo Indie. Nejraději by stále žili v karanténě a roušky nosili i doma v ložnici. Proto jim globální elity mohou nadále servírovat denní porce strašení, aby je zahnaly do novodobého otroctví za jejich nadšeného bekotu.

D. Goldstein


Sdílet

One Reply to “Americký mladík se zabil na motorce. Úřady ho ale schválně zapsaly jako oběť koronaviru. Falšování statistik je v plné proudu”

  1. Ve svém okolí vidím spíše opačný postoj. Na nákazu věří jen málokdo. A to pocházím z Moravskoslezského kraje. A slovo Covid spousta lidí nemůže ani cítit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *