Muslim se pokusil zabít dánského politika. Policie ho postřelila

Sdílet

V pátek pořádal dánský politik Rasmus Paludan z antiimigrantské strany Stram Kurs veřejné pálení koránu v dánském městě Aarhus. Po chvíli se zjevil asi 52 letý muž „blízkovýchodního“ vzezření a pokusil se ho nožem zabít. Naštěstí přítomná policie rychle zareagovala a muže za pomocí výstřelu zpacifikovala. Muslim byl postřelen do nohy a nyní je v nemocnici a následně se bude zodpovídat z pokusu o vraždu.

Jedná se o opakovaný fyzický útok ze strany muslimských imigrantů na tohoto dánského politika. Někteří muslimové ho dokonce chtějí vyhnat z Dánska.

Tak nějak vypadá dnes multikulturní Západ a jeho liberální demokracie, kam prý tak urputně chtějí „české“ elity patřit.

KPI


Sdílet

4 Replies to “Muslim se pokusil zabít dánského politika. Policie ho postřelila

  1. Pálení koránu – ok, ale proč tím urážet všechny muslimy na světě? Co pozitivního to přinese? Stačí bojovat proti přistěhovalectví z Afriky a Asie. Je problém primárně v mohamedánské víře, nebo spíše v divošství a akceptaci násilí a primitivismu v domácích zemích těchto „osob“?

    1. Islám je expanzívní, chce obsadit celý svět pro Alláha. Jeden muslimský konvertita mi kdysi citoval jeden hadís (bez odkazu): “Alláh přede mnou rozvinul celou Zemi, její východ a západ. A oznámil mi, že má umma (muslimský národ) ji celou obsáhne.”
      Nemuslimové mají trojí volbu – konverze, dhimmi, nebo smrt. Tak se připravte…

      1. Pane kolego, to nikdo nepopírá. Islám skutečně je expanzivní kultura (a takových světovládných kultur na Blízkém východě je 🙂 noo radši nic…).
        Ale – hrozí snad, že by přijeli do České republiky na tanku? To těžko. Jediný zdroj interakce s muslimy je formou přistěhovalectví, a to stačí odmítnout migraci z Afriky a Asie celkově. Další trvalé pobyty nevydávat, ani neprodlužovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *