Letošní Prague pride bez zahraničních korporátních sponzorů? Kde je teplá Pepsi a homopivo Staropramen a LGBT zmrzlina od Unileveru? Je jim najedou český „homofob“ dobrý?

Sdílet

Letošní ročník Prague pride se nakonec konat bude. veřejnosti to připomnělo vedení radnice Prahy, které pro organizátory zcela mimořádně schválilo dar ve výši 1 000 000 kč. To vše v době očekávaná obří ekonomické krize způsobené koronavirovou karanténou.

Jedna věc, ale překvapí. Letos na stránce organizátorů nenajdete „hrdé“ sponzory. Loni to byla třeba americká Pepsicola, americké pivo Staropramen, nebo britsko-holandský Unilever a další zahraniční korporace a ambasády „našich západních spojenců“. Letos ale podobné firmy na stránce praguepride nenajdete.

Co se stalo? To již nejsou hrdí na svoji podporu agresivní a rozvratné LGBT++ agendy? Proč najednou taková skromnost?

Nebo nejsou letos peníze v rozpočtu? Hospody a resturace byly zavřené, cizinci nepřijeli a jen tak nepřijedou, tak je najednou pro výrobce teplé Pepsi a homopiva Staropramen dobrý i český „homofob“ a jeho peníze?! Protože nějaké prodeje a konzumenti jejich výrobků jsou třeba? Do letoška jím (českým spotřebitelem) zahraniční korporace ostentativně pohrdaly a teď jim bude on a jeho peníze dobrý?!

To ale dává nám českým spotřebitelům nové možnosti se těmhle zahraničním firmám odvděčit za jejich rozvracení tradiční rodiny a naší kultury. Potřebujete pít Pepsi? Nepotřebujete, ať si jí pijí LGBT++ příslušníci! Nejlépe totiž uděláte, když podobné nápoje nebudete pít vůbec. Je málo tak zdraví škodlivých potravin jako sycené sladké nápoje jako Pepsi, Cola a pod. Kdo bez toho nemůže ale být, tak má volbu jiných možností jako Coca Cola, Kofola a mnoho dalších značek. Stejné je to i piva. Potřebuje český pivař pít Staropramen a Bráník, které vlastní americký majitel – podporovatel LGBT++ agendy, když má stále ještě možnost pít skutečně česká piva? Namátkou uvedu Budvar, Pardál, Unětice, Svijany, Strakonice atd atd. Potřebuje česká domácnost nakupovat zmrzlinu Ben a Jerrys od nadnárodní korporace Unilever, když si dneska stejně dobrou (nebo lepší) zmrzlinu koupíte v kdekoliv jinde?

Letošní rok českému spotřebiteli dává unikátní možnost vyjádřit své politické a kulturní názory peněžekou a dát tak sponzorům LGBT++ agendy lekci, že je vůbec nepotřebuje!

Miloš K.


Sdílet

2 Replies to “Letošní Prague pride bez zahraničních korporátních sponzorů? Kde je teplá Pepsi a homopivo Staropramen a LGBT zmrzlina od Unileveru? Je jim najedou český „homofob“ dobrý?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *