EU přichází s plánem na konzumaci hmyzu v rámci „zeleného plánu“. Prý je to pro lidi lepší zdroj bílkovin než maso

Sdílet

EU připravuje nový plán nazvaný „z farmy na vidličku“ (Farm to Fork stategy), který vyzývá k podpoře jedení brouků a hmyzu jako zdroje potřebných bílkovin. Jedná se o součást tzv. zeleného plánu (green deal), ke kterému se přihlásila i „česká“ vláda. Program má za cíl „spravedlivý, zdravý a k životnímu prostředí šetrný plán na využití alternativních zdrojů bílkovin jako rostliny, mořští živočichové, hmyz a dalších náhražek masa!. To se nepodaří bez změny v lidském stravování“.

Podle EU „neziskovky“ Euroactiv má jedení hmyzu „obrovský potenciál“. Brouky lze prý pěstovat lokálně a jejich pojídání prý přináší mnoho výhod.

Agendu pojídání brouků místo masa již před časem začala prosazovat OSN. Podle OSN se prý jedná o udržitelný způsob obživy lidí na planetě zemi.

Dobrou chuť přeje Evropská unie

Je to další z šílených agend, kdy globalistické agentury jako OSN a EU pracují na zničení naší civilizace.

Moc by mě zajímalo, zda pánové Rothschild, Soros, Baruch a jim podobní půjdou příkladem a začnou na svých hostinách pojídat stonožky a střevlíky, nebosi dají každý den k obědu chrobáka?

Nebo jsou snad brouci určení jen pro obyčejný lid? Nemusím snad připomínat, že konzumace masa je pro zdravý lidský organizmus nezbytná a jeho absence vede k mnoha poruchám organizmu a to obzvlášť, pokud jsou jako vegetariáni/vegani vychovávány děti.

Co doporučí EU příště? Pojídání zemřelých? Lidské maso je přece také zdroj proteinů! Proč s ním tedy plýtvat?! Změní se tedy márnice na bufety a restaurace?!

dr. Prometheus


Sdílet

6 Replies to “EU přichází s plánem na konzumaci hmyzu v rámci „zeleného plánu“. Prý je to pro lidi lepší zdroj bílkovin než maso

  1. „Nemusím snad připomínat, že konzumace masa je pro zdravý lidský organizmus nezbytná a jeho absence vede k mnoha poruchám organizmu a to obzvlášť, pokud jsou jako vegetariáni/vegani vychovávány děti.“

    Větší nesmysl už asi napsat nejde. Lidé nekonzumující maso jsou zdravější, silnější, pohotovější, vypadají mladší a dožívají se vyššího věku. Něco si o tom zjistěte. Dokonce žijí i lidé, kteří nejí stravu vůbec a přesto žijou. Tzv brethariáni. I u nás, viz YouTube. Jídlo je produkt globalistů, od narození je v člověku pěstována závislost na chutích, aby byl dobrý spotřebitel. Než se tomu vysměješ, jdi a najdi si informace. To že člověk ke svému přežití nebo zdraví potřebuje maso je lež.

    1. Vidím tu vegetariánskou generaci teplousu, leseb, zzenstilych mladíků….:) to si raději dam pěkný steak a budu normální chlap!

      1. To jako, že kdo nejí maso je homosexuál, zženštilá osoba, apod.? To jako vážně?
        Říká Vám něco jméno Jon Venus, popř. Dušan Dudáš?

    2. Vidím tu generaci vegetariánů a veganu:( Zzenstili teplousi, hysterické lesby s jim podobní. To si radši dam steak a budu normální chlap!

    3. Jidlo je produkt globalistu? Jste dusevne zdrav?
      Narodni „kuchyne“ jsou charakteristicke pro oblast, kde domorodci zili, dostupnost pozivatin v miste a v sezone, klima, zvyklosti…..atd. Obecne se da pozorovat, ze kuchyne jiznich narodu jsou vice korenene a lehci. Smerem na sever tucnejsi. Holt, ustredni topeni nebyvalo standard a clovek vydelaval na svuj chleb biblicky – tedy v potu tvare. Vetsi spotreba kalorii na udrzeni telesne teploty a energii.
      A s brethariany bezte do nekam, jste skutecne tak naivni, ze verite, ze by to organismus snesl?

      1. několik faktů:
        „Produkt globalistů“ je možná příliš zkratkovitě řečeno, ale zkuste se informovat třeba o Monsantu.
        Špičkových sportovců vegetariánů je plno.
        Breathariánství je okrajová záležitost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *