Chirurgická rouška v ceně 3 kč v asijských obchodech za 250 kč. V multikulturních mediích ale jela propaganda, jak prý Vietnamci šili rouška zdarma pro zdravotníky a nosili jim jídlo…

Sdílet

Multikulturní masírka v oficiálních mediích a na sociálních sítích se neodmlčela ani v době koronavirové krize. Prý imigranti z Vietnamu šijí zdarma roušky, dávají kávu a jídlo mám pracovníků IZS zdarma. To samé prý dělají muslimští prodejci kebabu.

Jaká je ale realita. Návštěva obchodu, kde je napsáno pro IZS káva zdarma, kde si během zastávky chceme koupit pití. Za kávu nám je ale účtováno 29kč! Na dotaz kolegy, proč má prodejce na večerce nápis „káva pro pracovníky IZS zdarma“, se mu dostane opakované odpovědi „já nedělal, 29 korun“. Kolega se ptá, kdo to tam tedy dal a zase „já nedělal“. Táhnu ho raději pryč.

Druhý den mi kolega ukazuje fotku z jiného asijského obchodu, kde je chirurgická rouška v ceně 3 kč nabízena za 250 korun českých! No nekupte to.

Chirurgická rouška za 3 kč je v asijském obchodě prodávána za 250kč

Ptám se dalších kolegů, všichni mají stejnou zkušenost. Jedná se tedy asi o nějakou PR akci na zlepšení image vietnamské komunity. Stejné je to i u muslimských kebabářů, nápisy jsou sice k vidění, ale zdarma nikdo nic nedostane. Já to těm obchodníkům imigrantům nemám za zlé, jen je mi odporná ta multikulturní masírka. Lhát se nemá!

Multikulturní masírka se nezastavila ani v době karantény. Jen nemá s realitou nic společného

Záchranář


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *