Britský ministr zdravotnictví: „vakcíny budou povinné pro všechny“. Koupí nám „česká“ vláda vakcíny od Billa Gatese, nebo ty z Izraele?

Sdílet

Britský ministr zdravotnictví  Matt Hancock prohlásil v mediích, že se vážně uvažuje o povinné vakcinaci všech osob proti nemoci COVID19. Prý je to kvůli strašlivému rozsahu pandemie koronaviru. Podle pozorovatelů se jedná o další kolo přípravy na povinnou vakcinaci všech evropských obyvatel (pravděpodobně s výjimkou vyvolených menšin a uprchlíků). Kdo nebude očkován, nebude smět cestovat, pracovat, chodit nakupovat, či do školy. Je tohle ten Brave new world (krásný nový svět)?

O podobném kroku se mluví i u nás doma. Hlavní protagonistou povinné plošné vakcinace je „promořený náměstek“ Prymula, který v minulosti inkasoval desítky milionů korun od farmaceutických firem, které podobné vakcíny vyrábějí. Od koho je asi „česká“ vláda koupí? Od Billa Gatese, který plánuje depopulaci planety pomocí vakcinace? Nebo od izraelských vědců, kteří s vývojem vakcíny začali „čistě náhodou“ již před propuknutím pandemie?

Naše budoucnost, nebo se ještě dokážeme vzepřít?

Pro čtenáře připomínám, že vývoj vakcín proti koronavirům probíhá již 30 let a zatím nebyl nikdy úspěšný. Vakcíny naopak často vedly k úmrtí pokusných zvířat. Vývoj vakcíny včetně testování probíhá řadu let, a tahle bude hotová za pár měsíců? Tomu může věřit pouze naivní hlupák!

Brunclík


Sdílet

5 Replies to “Britský ministr zdravotnictví: „vakcíny budou povinné pro všechny“. Koupí nám „česká“ vláda vakcíny od Billa Gatese, nebo ty z Izraele?

    1. Kokt si a kojotem zůstaneš!hahah nikdy nic nebude povíne 👊😃 chodím povíne na bundu a je to povíne ne tak se neposer Pico stará šedivá!

  1. Ano, takže jakou blbinku se tentokrát dozvíme? Jaký dort od pejska a kočičky uvaříme dnes?

    Bude to se podivování nad tím, že farmacie je druh ekonomického odvětví, který řídí trh. Těžko říct, jestli autorova mozková kapacita dokáže vůbec vstřebat skutečnost, že vývoj vakcíny něco stojí a tyto náklady se pak musí vrátit v prodeji vakcíny – “ …vývoj vakcín proti koronavirům probíhá již 30 let a zatím nebyl nikdy úspěšný…“ – nutno připomenout, že minulé epidemie byly menšího rozsahu a i když byly smrtnější (tj. v souboru nemocných umřelo více lidí), tak se farmafirmám nevyplatilo vakcínu vyvinout. To je prostě problém, který se objevuje i u vzácných genetických onemocněních – případů je tak málo, že ekonomická návratnost investice vedoucí k vývoji léku je velkým otazníkem. To je prostě problém trhu, který pak musí řešit zapojení veřejných financí a akademického výzkumu. Další věc – vývoj nové vakcíny proti koronaviru bude tak rychlý, protože už část práce byla přece jen udělána při minulých epidemiích, nicméně práce se prostě dala do šuplíku, protože epidemie nepropukla v pandémii (a zase jsme u těch peněz = návratnost investice). Doufám, že je to dostatečně pochopitelné i pro poslední slepé smradlavé povidlo, které má ambici někoho označovat za naivní hlupáky.

    A co dalšího se dozvíme od autora, který má důvtip německého ovčáka po transplantaci hlavy? Očerníme Prymulu (jo, ten borec určitě nemá svatozář… ale ten, kdo píše záměrně dezinformace – ten ji má?), zmíníme Gatese (protože víme, že přece vystoupil na TEDx s tématem okolo vakcín a jeho nadace sponzoruje WHO), „Brave new world“ použijeme místo „New world order“, přimícháme tam samozřejmě židy… A konspiranční dortíček je hotov!

    Gates je zde spojen s pojmem „depopulace planety“… Hele a kdo bude jako vydělávat těm bohatým, jakou budou používat pracovní sílu atd.? V čem je smysl té „depopulace“? Když vraždím lidi, tak musím mít přece motiv… Kde je ten motiv? Není tu žádný…

    Kritickému myšlení čest a mnoho úspěchů do dalšího debilního článku!

    1. Jdi do hajzlu. Uroven tveho kritickeho mysleni je v minusovem poli. Okecavas a shazujes jen s umyslem aby jsi sam manipuloval. Kdyz tak hajis ten farmaceuticky prmysl ze musi generovat zisk vyvojem neceho, co z vetsi casti nepotrebujem, tak se nechcely opichat, at je o jednoho blba min. Protoze voila….i to ze ty existujes a mas imunitu,za to vdecis dlouhemu vyvoji lidske imunitybez vakcin, ty blbe. Zalez a neotravuj.

    2. Kritické myšlení se dnes všude adoruje, ale musí být na něčem založeno, nejlépe na faktech, že, ehm ehm.
      Otázka _kdo bude jako vydělávat těm bohatým, jakou budou používat pracovní sílu atd.? V čem je smysl té “depopulace”?_ je dávno zodpovězena v dokumentech Římského klubu a rozebírá ji Agenda 2030 včetně map budoucnosti. Smyslem má být záchrana planety před ekologickou zkázou z přelidnění. Mluví se o tom dokola přes padesát let. Světovládci spočítali, že k jejich obživě stačí malá část dnešní populace lidstva. Škoda, že s tou depopulací nezačnou u sebe.
      Apropos, zakladatel konspiracionismu byl JFK, viz jeho slavný projev krátce před návštěvou Dallasu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *