Co asi nevíte o vývoji vakcín proti koronavirům… budeme pokusní králíci?

Sdílet

Podle oficiálních politiků a odborníků je jedinou záchranou před hrozivou epidemií koronaviru plošná vakcinace celosvětového obyvatelstva. B. Gates slibuje 7 miliard vakcín do roku, stejně jako americký prezident Trump. Izraelští vědci na jejich vývoji začali dokonce pracovat již před vypuknutím epidemie.

Na vývoji vakcín proti koronavirům, kterých je asi 100, pracují vědci již více než 30 let. Jednalo se především o vakcíny pro zvířata a jen na zvířatech zatím byly prováděny pokusy. Výsledky byly ovšem tragické. Všechny pokusy skončily neúspěchem. Bud byla vakcína zcela neúčinná, organizmus si nevytvořil protilátky. Nebo dokonce vakcína stimulovala nadměrnou reakci imunitního systému organizmu a to vedlo k následné smrti. Proto také všechny dosavadní pokusy o vývoj koronavirové vakcíny potichu skončily a raději se o nich nemluví.

Jaká je tedy pravděpodobnost, že se podaří vyvinout účinnou vakcínu právě pro COVID19 a to během rekordně krátké doby jednoho roku, jak slibuje B. Gates a jemu podobní? Jaká je pravděpodobnost, že vakcína nebude veřejnosti nebezpečná bez řádného testování možných vedlejších účinků (všechny vakcíny mají vedlejší účinky! a některé velmi negativní), když takové studie často trvají roky? NULOVÁ!

Nenechte se proto ohlupovat oficiálními úřady a jejich „odborníky“. Tahle vakcína bude velký problém a naočkovat si ji v tuto chvíli může nechat jenom naprostý dobrodruh.

Kdysi mi starší kolega v nadsázce řekl, „Za socialismu sloužily vakcíny k ochraně zdraví pracujících a lékaři je aplikovali lidem zadarmo, dnes vakcíny slouží k obohacení jejich výrobců a vytváření budoucích zákazníků farmaceutických firem a nám doktorům dobře platí, když je lidem doporučíme a píchneme…

Nejsem zásadním odpůrcem očkování, ale nemohu souhlasit s podobným avanturismem, který může mít katastrofální dopad na zdraví populace u nás i jinde ve světě.

Dr. Prométheus

Jméno autora je redakci známo, ale kvůli jeho povolání a bezpečnosti ho raději nezveřejňujeme. To je holt ta liberální demokracie….


Sdílet

One Reply to “Co asi nevíte o vývoji vakcín proti koronavirům… budeme pokusní králíci?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *