Prečo nám chcú zobrať hotovosť

Sdílet

,,Mať hotovosť znamená byť slobodný“!
Už dlhšiu dobu sledujem snahu elitárov a bankstrov zobrať ľuďom hotovosť. Samozrejme všetko sa to deje v záujme elít a bankstrov ,,ochrániť“ verejnosť pred terorizmom. Je to však obrovské klamstvo , pretože teroristi a podsvetie si okamžite nájdu iný platobný systém (zlato, striebro). Je to ako v prípade odzbrojovania obyvateľstva, pretože teroristi majú nelegálne zbrane. Skutočné príčiny zlikvidovania hotovosti sú úplne iné a budú mať obrovský dopad na nás.

Všetko sa deje tzv. ,,salámovou metódou“.
Najprv začali rušiť hotovostné platby a to tak, že v niektorých štátoch sa môže platiť v hotovosti už len do výšky 1 000 eur. Druhým krokom bolo v roku 2019 zrušenie 500 eurovej bankovky, samozrejme so šľachetným cieľom boja proti terorizmu a mafii. Teraz zasa prišli s platením cez telefóny a už sa začalo aj čipovanie ľudí.

O čo v podstate ide elitárom v skutočnosti?

  • Absolútna kontrola všetkých finančných operácií každého človeka v krajine. Mnohí budú namietať, že ak nekonajú nič protizákonné, tak sa nemajú čoho báť. Omyl!!! Aj keď v danom čase nerobíš nič protizákonné, tak v budúcnosti budú tieto informácie zdrojom vydierania ak sa začneš vyjadrovať proti tomuto liberálno-fašistickému systému, pretože každý chce mať nejaké malé tajomstvo, ktoré si chce uchovať.
  • Nutnosť otvorenie nových účtov hlavne dôchodcov a tým aj vyššie poplatky pre banky. Každý bude musieť mať svoj účet, pretože inak príde veľký brat a bude sa pýtať prečo používate jeden účet napr. dvaja alebo traja.
  • Donútenie k spotrebe, pretože ak sa nebude nakupovať nebude neustáli rast (je to liberálna mantra). Keďže nebudete môcť vytiahnuť peniaze z bánk a strčiť ich do ,,vankúša“ a tým si šetriť na horšie časy, aby vás donútili robiť spotrebu tak vám dajú záporné úrokové sadzby. No a budete si môcť vybrať či vám každoročne ukradnú nejaké peniaze, alebo ich radšej miniete.
  • Likvidácia odporcov systému tým že ich trebárs na mesiac alebo dva odpoja od ich účtov a budú sa vyhovárať trebárs na chybu počítača, alebo banky. Viete čo to bude znamenať pre jednotlivcov a aké to bude mať následky – vypnutie elektriky, prisaje sa na vás exekútorská mafia a podobné veci. Mnoho ľudí si rozmyslí či bude niečo písať proti systému.
  • Záchrana bánk za peniaze klientov. Viem, že sa to zdá ako úplná hlúposť, ale už si bankstri vyskúšali na Cypre a neboli žiadne protesty.
  • [dodatek redakce] Znemožnění občanské neposlušnosti neplacením daní a poplatků – peníze v bance nejsou před státem schované, ani nemusí posílat exekutora s policisty k jejich vymožení. Státu bude stačit pokyn, v dnešním digitalizovaném světě snadno a rychle vyřízený, a občan s tím nebude moci nic udělat.

Toľko v skratke prečo bojovať za hotovosť.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *