Uprchlík rozsekal mladou Švédku na kusy a její hlavu si nechal ve skříni – prý z lásky. Co dělala místní policie celých 6 měsíců?

Sdílet

Kurdský uprchlík loni na podzim brutálně zavraždil mladou Švédku Wilmu Andersson (17), policie až nyní objevila v jeho bytě hlavu oběti zabalenou do alobalu a uloženou ve skříni v kufru. V uprchlíkově bytě se také našly stopy krve na nožích a podlaze. To vedlo policii konečně k prohlášení, že Wilma nezmizela, ale byla zavražděná.

Uprchlík byl sice již před půl rokem zatčen a mnozí svědkové uvedli, že slyšeli krátce před „zmizením“ oběti z uprchlíkova bytu výkřiky a uprchlík následně bloudil v šoku po místní komunikaci. Ale přesto tehdy policie jeho byt vůbec neprohledala.

Na svou obranu uprchlík uvedl, že je nevinen a důkazem je prý právě hlava oběti v jeho kufru. Prý to dokazuje, že oběť nezabil, protože ji příliš miloval. Zda to byla vražda ze žárlivosti, nebo nějaké perverzní úchylky uprchlíka, policie zatím nesdělila.

Na celém případu jsou zvláštní dvě věci. Co dělala policie celých 6 měsíců, než prohledala byt hlavního podezřelého? Báli se místní policisté obvinění z rasismu a xenofobie, nebo záměrně kryli zločin uprchlíka kvůli nařízení svých nadřízených?

Jako matka dospívající dcery se musím ptát, proč rodina dovolila dceři se s uprchlíkem vůbec stýkat? Vraždy mladých dívek rukou žárlivých uprchlíků jsou ve Švédsku poměrně časté. Muslim bere rozchod ze strany dívky jako smrtelnou urážku, a mnozí uprchlíci svoji partnerku jako svůj majetek. Tohle je bohužel zhoubný důsledek západní multikulturní výchovy, která vztahy s uprchlíky přímo propaguje a adoruje nejenom v mediích, ale i ve školní výchově a kultuře. Musíme začít ukazovat veřejně na ty, kteří to organizují a podporují. Zdraví a životy našich dětí by pro nás měly být mnohem důležitější, než jestli nás agresivní aktivisté z řad nejrůznějších menšin, média, nebo politici obviňují ze všemožných -ismů!

Věra S.

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

One Reply to “Uprchlík rozsekal mladou Švédku na kusy a její hlavu si nechal ve skříni – prý z lásky. Co dělala místní policie celých 6 měsíců?”

  1. Holky (prý) mají rády exotiku – toto propaguje současný zločinný protinárodní režim. Jehož představitelé se jednou budou zpovídat u zd….ejších soudů.
    Té zavražděné nešťastnice je mi líto, podle fotky vypadala jako taková roztomilá hodná ženská. Ale zapletla se s tím hov* em a bohužel skončila hodně špatně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *