B. Gates plánuje investovat 6 miliard dolarů do vývoje moderní karantény a sledování symptomů lidí. Zkoušet to začne v J. Koree

Sdílet

Známý prosazovatel vakcín pro celý svět a nadšený podporovatel depopulace planety americký miliardář B. Gates plánuje investovat 6 miliard USD do technologiích, které mají provádět tzv. „chytrou karanténu“ a současně sledovat symptomy sledovaných osob.

Plánuje společnou kooperaci s korejským telekomunikačním podnikem KT. Cílem je údajně vyvinout novou generaci „chytré karantény“ pro budoucí pandemie, která bude nejenom sledovat uvedené osoby, ale i sledovat a reportovat jejich symptomy.

Kritici poukazují, že se jedná pouze o zástěrku pro systém totalitního špehování populace a o veřejné zdraví nikomu (ani B. Gatesovi!) ve skutečnosti nejde.

U nás je nadšeným prosazovatelem „chytré karantény“ premiér Slovák Babiš ( A. Babiš sice přišel ze Slovenska ale není údajně slovenské národnosti). Její skutečné cíle jsou rovněž zcela nejasné a každý chytrý člověk by jí měl odmítnout. Těžko pochopit těch 100 tisíc lidí, kteří si podobnou aplikaci již dobrovolně stáhli do svých „chytrých“ telefonů. To je mrzí, že je nikdo předtím stále nešmíroval včetně jejich osobního intimního života? Polezou do svého vězení dobrovolně i ti ostatní?!

VIV


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *