Podle medií prý Vietnamci šijí roušky pro nemocnice a IZS, podle Národní protidrogové centrály je to úplně jinak

Sdílet

Čtenáři asi zaznamenali velkou PR kampaň v mainstreamových mediích, jak u nás prý Vietnamci (ale i muslimové) údajně šijí roušky pro IZS a nemocnice. Jak dojemné to bylo. Vždy perfektně naaranžované „spontánní“ fotky údajně plně integrovaných Vietnamců s rouškami před jejich provozovnami (psali jsme o tom zde). To, že nikdo podobnou aktivitu v reálném životě nezaznamenal, již nikoho nezajímalo.

Teď ale téhle PR kampani (pravděpodobně placené vietnamskými drogovými mafiemi a organizované jejich hamižnými poskoky v mediích a mezi politiky) „udělal problém“ Jakub Frydrych, ředitel Národní protidrogové centrály. Podle jeho vyjádření karanténa a uzavřené hranice způsobily problémy i drogovým mafiím. Podle jeho slov jsou hlavními výrobci drog u nás právě oni Vietnamci, kteří tak dojemně v mediích prý šijí ty roušky. Problém jim jednak způsobuje nemožnost dovážet pseudoefedrin z Polska (látka na výrobu pervitinu), tak uzavřené hranice, kdy nemohou vyvážet drogy do EU a narkomané z Německa a Rakouska nemohou jezdit za nimi. V ČR je zase potíž, že jejich zákazníci z řad místních uživatelů drog mají problém obstarat si peníze na nákup drog. Obvykle je totiž získávají krádežemi a teď je to složité. Obchody jsou zavřené, lidí na ulicích málo… Zkrátka jasná diskriminace obohacujících menšin!

V Hřensku prodávají Vietnamci drogy zcela otevřeně, teď prý mají problém. Zákazníci z Německa nemohou přes hranice

Není to poprvé, co masivně budované PR o „plně integrované komunitě“ dostalo velkou ráno. Před časem dokonce veřejně prohlásil bývalý místopředseda vlády L. Zaorálek, že Vietnam (myšleno Vietnamci u nás) je organizovaný zločin a bezpečnostní riziko prvního řádu. A bylo ticho po pěšině, s „protestem“ se ozval jen euročlověk z ODS a hlavní zástupce „vietnamských podnikatelských zájmů“ J. Zahradil z ODS, ale i v jeho straně zůstal osamocen. Ono hájit veřejně drogové mafiány (pardon podnikatele z Vietnamu) je příliš silné kafe i na členy havlistické ODS.

Jak se to říká v tom přísloví. lež má krátké nohy a daleko nedojde? Platí to i o nejrůznějších vylhaných multikulturních PR kampaních.

AGUN


Sdílet

One Reply to “Podle medií prý Vietnamci šijí roušky pro nemocnice a IZS, podle Národní protidrogové centrály je to úplně jinak”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *