Multikulturní propaganda se neštítí ani epidemie. Realita je jiná: roušky za 59 kč, desinfekce za 399 kč. Začnou „syrští“ sirotci také šít roušky?

Sdílet

Když jsem minulý týden narazil na opakované a hojně propagované články v oficiálních mediích o tom, jak údajně imigranti (Vietnamci) pomáhají naší zemi v koronovirové krizi, tak jsem zpozorněl. Mělo to podobu organizované PR kampaně. Vše v duchu „Vietnamci (imigranti) jsou vzorem solidarity“, kdy nevyřčené bylo „porovnejte to s nemožnými Čechy„… Jen to provedení PR kampaně neslo známky spěchu a to se chybička snadno vloudí. Například většina vietnamských večerkářů používala na svých nápisech (prezentovaných v mediích) zkratku IZS (Integrovaný záchranný systém). Tu ale nezná ani velká část Čechů, jak by ji mohl znát Vietnamec nehovořící téměř vůbec česky a stýkající se pouze se svou komunitou?! No poradila mu to příslušná PR agentura! Také si povšimněte „spontánní“ fotek, všichni perfektně upravení, vše pěkně naaranžované….. jako z foto studia. To nás mají multikulturní propagandisté za naprosté hlupáky?!

Ale rozhodl jsem se provézt průzkum bojem a mojí hypotézu potvrdit.

Požádal jsem proto mí známe ze všech koutů ČR, aby mi napsali, kolik je v jejich okolí vietnamských večerek a dalších asijských podniků a v kolik zaznamenali, že by jejich majitelé nabízeli někomu něco zdarma.
Po 10 dnech mohu udělat shrnutí. Dostal jsem odpovědi z Plzně, Březnice, Prahy, Kroměříže, Olomouce, Litomyšle, H. Králové, Pardubic, Berouna, Příbrami, Českých Velenic, Jihlavy, Liberce, Spáleného Poříčí, Opavy…. Celkem moji přátelé mají ve svém okolí nejméně 321 podobných podniků. V ŹÁDNÉM nezaznamenali podobnou aktivitu asijských majitelů. Co ale zaznamenali byl prodej chirurgických roušek (normálně stojí ca 5 kč) za 59 kč, jakási no name desinfekce (asi vlastní výroba) 200ml za 199 kč (Normálně koupíte 250 ml desinfekce v lékárně, drogerii za ca 90-160Kč, ale jak líčí oficiální media tak někdy i za 399 kč). Jen pro informaci v mém okolí je více než 20 vietnamských (asijských) večerek a bister a také jsem podobnou aktivitu nezaznamenal. Ono to je proti zdravému rozumu.

Ve středočeské Březnici pan Ngyyen (ani dalších 6 vietnamských večerkářů) žádné roušky a jídlo a pití zdarma IZS nenabízí

Proč by měl vietnamský drogový dealer, který se oficiálně vydává za večerkáře, dávat nějakému Čechovy něco zadarmo?! Vždyť jeho vlast je, i po desítkách let strávených zde, Vietnam. Zde onen „večerkář“ působí v černé ekonomice a tam na nějaká humanistická gesta není místo. Připomínám policejní reporty, kde se o tom jasné píše. Třeba Národní protidrogová brigáda! Nebo si přečtěte výroky předních českých politiků, jako L. Zaorálek, či A. Babiš o vietnamské menšině.

Ani na pražském Smíchově pan Ngyyen IZS nic zdarma nenabízí

Otázkou je, kdo za podobnými kampaněmi stojí a k čemu slouží? Nepochybně za nimi stojí koalice „koalice“ multikulturních politiků, aktivistů a novinářů napojených na asijské (většinou kriminální) podnikatelské klany. Slouží to jednak k posilování multikulturalismu (zde jde i o snahu zalíbit se zahraničnímu pánovi) a také legitimizace problematických asijských komunit. Již dne máme v Česku pravidelných 100 000 uživatelů pervitinu, 99 procent z nich zásobují právě Vietnamci. To ale znamená 100 tisíc rozvrácených českých rodin a to už je nějaká masa voličů/lidí. Proto je potřeba jim vnutit pocit viny ve smyslu, no on sice Vietnamec z večerky na rohu naučil moje dítě na pervitin, ale když oni prý ted tak pomáhají, tak bych se styděla jít i na něj stěžovat. (Mimochodem podobný psychologický model byl použit u židovského holocaustu, kdy si nyní nikdo kvůli 75 let staré události, raději nedovolí Židy jakkoliv veřejně kritizovat). Budeme tedy čekat, až nám tu tihle „tvrdě pracující večerkářI“ „vychovají 200-300 tisíc narkomanů?!

Tahle vietnamská večerka v Praze 4 prodává nějakou omáčku měsíce po záruce. Roušky a pití zdarma pro členy IZS ale nenabízí

Další masírka přišla se snahou Turecka navalit do Řecka muslimské imigranty. Prý jde o ženy s dětmi, sirotky atd. ze Sýrie, kde se prý válčí. To zcela kontrastuje s oficiálními záběry, kde se hranice snaží prorazit bandy mladých agresivních muslimských mužů převážně z Afganistanu, Iranu a celé černé Afriky. Zde se vyznamenala opět především veřejnoprávní media. Těd už jenom chybí dojemná reportáž, jak syrští sirotci šijí pro Čechy roušky a chtějí je poslat do Brna, kam se pak chtějí nastěhovat s celou rozvětvenou rodinou.

Bez otevřené podpory místních politiků by podivná ekonomická aktivita imigrantů na našem území nebyla možná. J. Zahradil z ODS na Miss Vietnam

Přátelé používejme prosím vlastní hlavu a hajme naše české zájmy.

AGUN


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *