Švédská levice a uprchlíci unisono, „Švédsko musí zemřít“

Sdílet

Nedávná demonstrace švédských levičáků a uprchlíků v Malmö vyjevila zajímavý postoj k vlastni zemi. Demonstranti v průvodu nesli hesla jako „Švédsko musí zemřít„. Zdá se, že neomarxistická levice a uprchlíci si skvělé rozumí v cílech i metodách jak toho dosáhnout. Vlna uprchlického teroru a kriminality je na prudkém vzestupu a švédské „elity“ zatím bojují proti „nenávisti na internetu“. Asi jako český ministr vnitra Hamáček a jeho boj proti „předsudečné nenávisti“.

VIP


Sdílet

2 Replies to “Švédská levice a uprchlíci unisono, „Švédsko musí zemřít“

  1. No veď aj zomrie, ak si to tam rasov nevyčistia tak, aby tam bolo tých, kri majú min. od 4- gneerácie dzuadu len samých neúremieŚaných rasovo, čisto bielych-europoidných predkov min. 95% (dá sa kelsnúť min. na 90%!!!).

    Lebo mne osobne je fakt jedno, či vydrží naśa kultúra, ak zanikne rasový základ naŕda, mezdi kotrý nerátam jednak ani „entium“ – ani jeho sluśnú časť, a ani ich rasovo zmieSˇaných.

    Taktiež sr….ť na smrť kvôli sankciám alebo sebaznićenia v obč. vojne s antifa-slniečkarsko-dobroserskou a humaistickou ćvargou a žiadne kompromisy, pokiaľ die o demografiu arasov ú politku (dôleˇuité je, či je niekto pro-white a nie to, či je demokrat a podbne, čo môže skôr škodiť, a nie, nemôžem si z druhou stranou poda´t ruku, pokiaĺ neorzmýšľajú ako ja an ie sú pro-white apronárodní, a jej edno, že sa v autoritatív. zmýšľaní líšime)!

    P.S.
    Samozreume, čistenie deprtáciami miešaných (aj posôb aj rodín) je ideálnejśie (kreśtania do donúť. alebo pomaň. kresť krajín, kebabi ku kebabom) ako aj konvertitov na Kres´tanstvo, je najideálnejśie (minimálen so zmenou mena).
    Vypadnú aj neúplôné rodiny vrátane zunasiln. materí, ak sa faganov nebudú chcie´t vzdať!
    Ak matere nebudú shcopne sa rozodnú´t , fagan vypdne sám, aleob s farebn. alebo rasovo zmieś. rodičom.

    Ani ten najväčši hordina aleob národ. buditeľ, ak nes´lna definćie vySšie, k nám nepat´i úplne napriek vŠetkému jeho rešpektu, obdivu a osvlovania ktré si zaslúži ako aj bytie vzorom, a nevyčítal y som rodi=covi, kotrý svoje decko vyhodí z domu, ak si takéhoto dovedú, alebo sa nebudú chcé=t vzdať deciek s takýmito ľuďmi (bu´d deprtáciou, hodením do decáku, alebo potratom).
    Viera nebieleho a rasov miešaného nie je dôležitá.
    A to ani pri príjmaní, lebo veď ajtak vsétci skončia, alebo väcšína tak, aby to pdovedalo vzorom demografickým vuedeným vyššie, tak, že vyadnú aj srodinami vrátane ´rasových odrodilcov v rodine a ic hfaganov a ato aj adoptívnych mieśaných an eibelych, ak nemá min. od 4. generácie čisto bielych-eruopoidných a rasovo nepremiešaných predkov – výsledky testov by mali by´t overené, ak sa tým bude chcět niezkto zaoberať, ale ak aj hej, tak jeho rodičom to ajtak nepomôžek príjatiu.

    P.S.
    Ak sa konvertitom na kresťanstvo a ich rod. zmenia mená, keď už nie ksichty, tak ich pravá identita nemusí byť oznamená novej krajine.

    Ono by asi bolo najlepšie tie nebiele územia rekolonizva´t a spraviť z nich „odpadkový kôš“,
    ak sa to dá tak nazvať. kde by sa odkladalo to, čo tu nechceme (viac vyššie o tom, čo/koho tu nechceme).

  2. …je to jejich věc, když jsou idioti, tak ať trpí svoji debilitou, co si nasadí ve svém státě, ale doufám, že Babiš není až takový idiotem, že by to nachal tak daleko dojí, jinak ať táhne na Slovensko, budou mít z něj radost…..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *