Od roku 1918 neměla žádná infekční pandemie druhou vlnu. Proč politici a oficiální odborníci straší druhou vlnou u koronaviru?

Sdílet

Od španělské chřipky v roce 1918 neměla žádná velká epidemie druhou vlnu onemocnění. Na to veřejně poukazují přední evropští mikrobiologové a epidemiologové. Je proto záhadou, proč politici u nás i jinde a oficiální odborníci a oficiální media druhou vlnou tak vytrvale straší již dost vyděšené obyvatelstvo. Není přece možné, aby oficiální epidemiologové (u nás plukovník Prymula) tuhle skutečnost neznali?! Čtenář možná namítne, ale „experti“ jako český ministra zdravotnictví Adam (Babišovo ANO), nebo bankovní úředník Spahn u nás v Německu opravdu žádné takové znalosti nemají a bude mít pravdu. Jenže ti epidemiologové (vzděláním lékaři) to vědět musí. Epidemie je definovaná jako „časově omezené rozšíření infekční choroby“.

Koronavirová epidemie a hysterie kolem ní se stala terčem i humorných karikatur

Srovnávat koronavirou epidemii se španělskou chřipkou také nelze! Španělská chřipka byla skutečná celosvětová pandemie a zahubila desítky milionů lidí, většinou zcela zdravých. Koronavirus žádné podobné parametry nevykazuje. Navíc je kolem něj spousta zjevných podivností. Umělé navyšování počtu mrtvých a nemocných, falšování úmrtních listů, kdy zemřelí na jinou nemoc se náhle ocitnou v kolonce „koronavirus“. Podivné jednání velké části politiků a medií. Masivní cenzura jiných názorů.

Proto se ptám, proč to strašení „druhou vlnou“? Je snad důvodem umělé udržování napětí a strachu ve společnosti? Aby zatím mohla proběhnout plánovaná „perestrojka světa“, kde výsledkem má být totalita jako z G. Orwella? Nebo nám snad globální finanční elity nějakou ( a tentokrát skutečnou) druhou vlnu chystají?

Soudný člověk by proto měl současné politiky, oficiální úřady a oficiální media pozorně sledovat a současně získávat pravdivé údaje z alternativních medií.

Juraj Jánošík


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *