Německý voják Abdul vyzrazoval vojenská tajemství íránské tajné službě

Sdílet

Příslušník Bundeswehru Abdul S. (51) pracoval 4 roky jako vlasti zrádný špion pro íránskou tajnou službu. Té za peníze vyzrazoval vojenská tajemství z kasáren v Daunu. V tom mu pomáhala jeho manželka Asiea.

Za vlastizradu dostal necelých 7 let, což znamená, že za 3,5 roku bude z vězení venku. Jeho manželka dostala 10 měsíců. To je skutečně směšné! To skoro vypadá, že německá justice chce pobídnout další imigranty v řadách ozbrojených složek, aby pracovali pro cizí tajné služby.

Abdul je původem z Afganistanu, muslimského vyznání,ale získal německé občanství. Německé ozbrojené složky jsou bohužel zamořené podivnými imigranty, kteří loajalitu k Německu zrovna moc nepociťují. Budiž to pro nás velké varování. I u nás vidíme multikulturní pokusy zaměstnat imigranty do ozbrojených složek. Zatím především policie, obvykle jediný užitek z toho mají asijské zločinecké mafie, které je okamžitě začnou využívat a někdy je tam dokonce pošlou.

VIP


Sdílet

2 Replies to “Německý voják Abdul vyzrazoval vojenská tajemství íránské tajné službě

    1. Aha, tak proto už nemusí být střední škola .. atd? To byla docela rychlovka , stačí mít základní vzdělání .. nebo vůbec? Ooo… to nevymyslíš !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *