Jak podpořit svojí zemi v době ekonomické krize? Hlasujte peněženkou! Místo amerického homo piva Staropramen a Bráník pijte český Budvar a Pardál. Místo německých jogurtů Zott jezte české z Valašska a Chocně. Místo internetu od duhové Vodafonu využívejte českého lokálního poskytovatele….

Sdílet

Po uměle vyvolané epidemii začíná nyní předpokládaná ekonomická krize. Ta bude velmi hluboká a mnoho lidi přijde o práci, bydlení a dosavadní životní standart.

Ekonomická krize je celosvětová, ale i tak má každý možnost svým chování zmírnit dopady na své okolí, zemi a tedy i na sebe samotného.

Například změnou svého obvyklého spotřebního chování. Místo globalistických značek si začít kupovat ty skutečně české. Místní pobočka globální korporace totiž nejenom odvede zisky do zahraničí, ale ještě tu obvykle masivně podporuje proti českou agendu jako imigraci, LGBT++P , či feminismus a další totalitní ideologie.

Podívejme se do běžného života. Kupujete si k snídaní jogurty? Zkuste si místo německých jogurtů Zott, nebo francouzských Danone, oboje je vyráběné v zahraničí!, koupit české jogurty z Valašského Meziříčí, Chocně, nebo Jižních Čech! Pochutnáte si určitě stejně (možná dokonce lépe!) a podpoříte české zemědělce, dáte práci českým lidem ve výrobě, vydělá si česká firma a ta tu zaplatí daně, které se třeba použijí na opravu silnice. Nebo náš tradiční nápoj pivo. Proč si kupovat americký Staropramen, Bráník, nebo Ostravar? To chcete podporovat jejich americké vlastníky, kteří vám sem zavlékají masivní propagandu LGBT++P agendy. (Staropramen je tradiční sponzor Prague pride a prosazuje manželství pro homosexuály a adopci dětí pro homosexuály).

Máte chuť na americké homopivo Staropramen?

To já si mnohem raději dám české pivo z Budvaru (mají i levnější značku Pardál). Totéž platí i o dalších potravinách. Můžete jíst české sušenky a né globalistické značky Opavia a Sedita (vlastní nadnárodní koncern Mondelez), který rovněž podporuje u nás Prague pride. Totéž ale platí třeba o připojení k internetu. Musíte mít připojení od UPC, který vlastní „duhový“ Vodafone? Neudělá vám stejnou službu místní poskytovatel internetu?

Jsou možná výrobky, kde nyní českou volbu nemáme, ale většinou ano. Nenechte se pořád rozeštvávat proti sousedům a své zemi podivnými rozvratnými menšinami a jimi vlastněnými medii. Přemýšlejte a hajte důsledně své vlastní zájmy! Váš zájem je nyní i ekonomická prosperita naší země! A té můžete svým každodenním chování výrazně napomoci!

VIP


Sdílet

One Reply to “Jak podpořit svojí zemi v době ekonomické krize? Hlasujte peněženkou! Místo amerického homo piva Staropramen a Bráník pijte český Budvar a Pardál. Místo německých jogurtů Zott jezte české z Valašska a Chocně. Místo internetu od duhové Vodafonu využívejte českého lokálního poskytovatele….”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *