V květnu otevřou ve Stockholmu muslimský bazén, koupaní bude vhodné pro plavce v celotělovém oblečení. Platí to švédský daňový poplatník

Sdílet

V květnu otevřou ve Stockholmu první skutečně muslimský bazén. Plavci ho najdou v Järvafieldu se severní části města. Pojme až 3000 osob. Podle manažera projektu P. Seatona bude vhodný pro plavce v celotělovém oblečení. Jak známo muslimské ženy se běžně koupou v normálním muslimském oblečení, který nedovoluje zvýraznit jejich ženské rysy. Jak bude v tomto případě řešena hygiena (normálně se plavci před vstupem do bazénu mají sprchovat) již ale úřady neuvádí.

Výstavba začala před 2 roky a stavba je zcela hrazena švédskými daňovými poplatníky. Vzhledem k tomu, že většina imigrantů nepracuje a je na sociálních dávkách, tak by se dalo říci , že stavba je placena bílými Švédy.

KIP


Sdílet

One Reply to “V květnu otevřou ve Stockholmu muslimský bazén, koupaní bude vhodné pro plavce v celotělovém oblečení. Platí to švédský daňový poplatník”

  1. No komentár? Tak vám dám príklad choďte vy do ktorejkoľvek moslimskej krajiny a skúste tam postaviť kresťanský kostol alebo školu a už nedaj bože bazén kde muži aj ženy chodia v plavkách!!!! Podľa mňa je táto viera chorá to čo robia so ženami deťmi je koniec môj zdravý rozum to nepochopí takže odpovedzte si sami pustili ich tam? Dali im slobodu? Tak teraz to majú oni sa nikdy kresťanskému životu cieľom a ideám nepodrobil ani neprispôsobila celé Švédsko už je moslimské žiaľ Bohu ako Belgicko Nemecko či Francúzsko….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *