Boj proti pandemii koronaviru vedou skuteční „experti“. V Německu bankovní úředník, v Rakousku eco aktivista a u nás právník a mediální odborník

Sdílet

Boj proti údajné pandemii koronaviru vyžaduje skutečné nasazení a odbornost na postu ministrů zdravotnictví. Pandemie zastihla náš region v nejlepší možné kádrové sestavě. U sousedů v Německu je ministrem zdravotnictví Jens Spahn (CDU – narozen 1980 ), ten vystudoval politologii a pak krátce působil jako bankovní úředník. V politice začal působit již v 17 letech a živí se jí dodnes.

V Rakousku to mají ještě lepší. Tam je ministr zdravotnictví Rudolf Anschober (Zelení – narozen 1960), po studiích pedagogiky a učitelské kariéře na základní škole, začal psát do stranického tisku strany Zelených a záhy se stal profesionálním eco aktivistou a od roku 1990 profesionálním politikem.

U nás je ministrem Adam Vojtěch (ANO – narozen 1986) vystudoval práva a mediální studia. Po krátké praxi (4 roky) právníka v Babišově Mafře, pracoval na ministerstvu financí a nyní jako ministr zdravotnictví.

Jak vidno, všichni jsou odborníci na zdravotnictví, jaké by jeden pohledal. Teď si představte, že by se jednalo o skutečnou pandemii (nikoliv globalistické divadlo globální finanční oligarchie cílem vyděsit veřejnost a připravit jí o svobodu a majetek), to by s takovou „ekipou“ byla asi katastrofa.

Není pak divu, že podobné loutky bez jakýchkoliv znalostí v oboru pak snadno „řídí“ lidé jako „promořený“ náměstek Prymula. V liberální demokracii se „zvolení“ politici již nepokrytě chovají jako sluhové svých cizích pánů a ani se nesnaží předstírat něco jiného.

Juraj Jánošík


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *