Počet útoků na německé policisty prudce roste. Imigranti mají na svědomí již 1/3 všech útoků, ale ve skutečnosti je to číslo mnohem vyšší

Sdílet

Počet útoků na německé policisty loni vzrostl o 27,5 procenta na 14 000 případů. Třetinu z toho mají na svědomí cizí státní příslušníci a uprchlíci. 78 000 německých policistů bylo při útocích zraněno.

Ve skutečnosti je ale počet útoků ze strany imigrantů daleko vyšší a podle odhadů nezávislých expertů skoro 2/3 všech případů. Pokud má totiž Turek, Arab, nebo Afgánec německé občanství, pak je ve statistice veden jako „Němec“.

Soudného pozorovatele ale podobné statistiky nepřekvapí. V multikulturních paralelních společnostech je loajalita k hostitelskému státu a národu ze strany imigrantů velmi nízká a proto i respekt ke státním orgánům a institucím je malý. Na tom nezmění nic nejrůznější PR kampaně o plně integrovaných imigrantech, syrských vědcích a lékařích…. To známe i od nás. Ostatně nyní nám jedna taková PR kampaň s imigranty a rouškami u nás doma běží naplno.

VIP


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *