Izraelský rabín nabízí úplnou ochranu před koronavirem za 21 000 kč. Podle muslimských duchovních je koronavirus trest pro nevěřící a sionistické spiknutí

Sdílet

Současná podivná pandemie koronaviru nemohla nezasáhnout ani rozličné náboženské komunity.

Například významný ultraortodoxní rabín Chaim Kanievski nabízí za 3000 NIS (asi 21 000 kč) pro jeho nadaci úplnou ochranu pro dárce i jeho rodinu před koronavirem. Každý dárce obdrží ochranný amulet, který ho prý bude zcela chránit před nákazou a onemocněním na koronavirus. Peníze mají být věnovány na pomoc nemocným rodinám.

Další člen ultra ortodoxní židovské komunity a ministr zdravotnictví Y. Litzman prohlásil, že je to trest pro homosexuály za jejich hříchy, aby za pár dnů sám na koronavirus onemocněl. Stejně se vyjádřil i rabín Meir Mazuz, podle kterého je to boží trest pro účastníky gay pride pochodu.

Podle muslimských duchovních po celém světě se jedná o boží trest pro nevěřící. Především prý za útlak muslimů v Číně budou potrestáni koronavirem tamější čínští budhisté. Co mají ti čínští buddhisté společného s ateistickou komunistickou vládou, která muslimy utlačuje, již muslimští duchovní neobjasnili. Podle jiných islámských autorit se jedná o americko-sionistické spiknutí.

Kdy s nějakým podobným moudrem přispěchá pokrokový Vatikán? Nebo je příliš zaneprázdněn podporou dovozu muslimských imigrantů do Evropy a ekologickou agendou?

KPI


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *