Jaké skutečné nemoci a problémy přinese lidem „korona pandemie“? To nebude nic pěkného

Sdílet

Velmi podivná „pandemie koronaviru“ ještě zdaleka nekončí. Počty pacientů jsou sice zanedbatelné v porovnání s podobnými virovými onemocněními (například influenza – chřipka atd.), vir vykazuje nízkou morbiditu, nakažlivost není zdaleka tak vysoká, jak se snaží oficiální úřady, vláda a media veřejnosti namluvit. To ale vládě nebrání držet lidi nadále v karanténě, zničit stovkám tisíc lidí životy, vystavovat je každý den zcela zbytečnému (ale záměrnému) stresu a strachu. Vše doplněno zřejmou hlubokou ekonomickou krizí, která nemá v našich moderních dějinách obdoby. Důsledky na celkové zdraví české populace ale můžeme bohužel odhadovat již dnes.

Nepochybně dojde k velkému nárůstu mnoha následujících jevů jako například:

Pokusů o sebevraždu

Sebevražd

Psychických/duševních poruch (úzkosti, deprese, fobie atd.)

Domácího násilí

Předčasných úmrtí (at již opuštěných důchodců v izolovaných pečovatelských domech bez možnosti kontaktu s blízkými, z důvodu stresu a spojené progradace chronických onemocnění jako jsou kardiovaskulární choroby, diabetes mellitus, choroby oběhové soustavy atd. atd.).

Objevení mnoha chronických chorob z důvodů dlouhodobého stresu

Každý soudný člověk přece musí chápat, že být zavřen 3 měsíce doma, přijít o práci, ztratit dům, či byt z důvodu ztráty zaměstnání atd, které jsou logickým důsledkem tohoto globálního divadla, se musí na zdraví populace velmi negativně projevit.

Ještě je možná brzy na odhadnutí skutečného dopadu „korona pandemie“ na zdraví běžné populace, ale je nepochybné, že to bude cena velmi vysoká. Někdy máme ale dojem, že právě tohle je cílem globálních „elit“.

SAK

Autor se zabývá léčbou psychicky nemocných pacientů v jedné evropské zemi a jeho jméno je redakci známo


Sdílet

2 Replies to “Jaké skutečné nemoci a problémy přinese lidem „korona pandemie“? To nebude nic pěkného

  1. Dobrý den, Ano, máte nejspíš pravdu, že je to cílem elit a všech Temných, nás strašit tak dlouho, až na ten strach budeme umirat, rozdeluji rodiny a omezují nás na svobodě, ale lidi pojďte se nebát!!

    1. Zdá se, že ceskavec je schválně kvůli tomu zaveden, aby strašil, negoval atd. už to vůbec nesleduji.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *