Britští lékaři nutí staré lidi a rodiče nemocných dětí podepisovat kvůli koronavirové pandemii prohlášení, že si nepřejí resuscitaci. Kdy jim doporučí euthanazii?

Sdílet

Britští lékaři po celé zemi začínají nutit rodiče vážně nemocných dětí a staré lidi, aby podepsali tzv do not resuscitate (neoživujte mě) formulář z důvodu současné pandemie koronavirové infekce. Většinou se sice jedná o děti se závažným onemocněním jako jsou nádory, či autismus a staré lidi. Podle oficiálních informací britské nemocnice jsou údajně na hranici svých kapacit a není prý místo pro lidi, kteří mají malou šanci na přežití. I tak je to drsný a neetický nátlak na rodiče nemocných dětí a staré a často bezbranné lidi.

Britské úřady jim tak dávají najevo, že jejich život pro ně nemá žádnou cenu. Možná by se mohly nechat inspirovat nacistickým programem euthanazie (program T4), který také nařizoval likvidovat „bezcenné“ životy mentálně nemocných osob, a zbavit ty nešťastníky „utrpení“ a rovnou jim doporučit ukončení života někde vedle v ordinaci…. Západní „elity“ a jejich poskokové mají s podobnými sociálně inženýrskými experimenty letité zkušenosti. Stačí si vzpomenout na rozdávání neštovicemi nakažených dek americkým indiánům, záměrně vyvolané hladomory v Indii a na Ukrajině, práškování defolianty ve Vietnamu a další vyhlazovací projekty. Když se někdo považuje za vyvolené vládce světa a ostatní za svůj majetek a otroky, tak se v takové choré mysli mohou vylíhnout skutečně ďábelské plány. Ono se to již děje. zaposlouchejte se někdy do přednášek B. Gates o potřebě snižování populace a jeho projektu s vakcínami. Nebo do rétoriky předáků různých stran zelených a radikálních ekologických hnutí. To nemají ze své hlavy….

KIKI


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *