Uprchlíci využívají koronavirové krize. Znásilňují osamocené Švédky v parcích

Sdílet

Současná epidemiologická krize téměř zastavila veřejný život po celé Evropě. Na ulicích ani živáčka, maximálně osamocené postavy v rouškách jdou na nákup, nebo se projít do parku. Toho využívají násilného sexu chtiví uprchlíci. Například ve švédském hlavním městě Stockholmu nyní řádí sériový násilník černé pleti. Uprchlík z Afriky si cíleně vybírá osamocené bílé ženy, které se jdou projít, nebo se proběhnout. Chvíli je sleduje a pak agresivně zaútočí a oběti zmlátí a následně znásilní a oloupí.

Švédská policie je zatím bezradná, ale překvapivě uveřejnila „orientační fotografii“ pachatele. Na ní je mladý černoch. To se jistě nebude líbit politikům, mediím a neziskovkářům, protože to je zjevná předsudečná nenávist a rasismus. Osudy mladých znásilněných Švédek, jako obvykle nikoho nedojímají. S bílým Evropany již globální finanční oligarchie zkrátka nepočítá.

VIP


Sdílet

One Reply to “Uprchlíci využívají koronavirové krize. Znásilňují osamocené Švédky v parcích”

  1. Treba to likvidovať alebo kastrovať, ak to nemá dajme tomu od tej 4. generácie dozadu samých čisto bielych-europoidných a rasovo nepremiešaných predkov!

    Nešťastniciam poskytnúť bezplatný potrat alebo možnosť dať okoteného haranta do decáku a odtiaľ poputuje do dajakej nebielej krajiny. A to aj v prípade, že mater nebude v stave sa rozhodovať.
    Ak sa ho nebude chcieť vzdať, vypadne spolu s harantom a nech po ceste aj zomrie.
    Ak je kresťanka vypadne do nebielej kresť. krajiny!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *