Rakouská vláda zavřela 7 dalších mešit a vypověděla 40 imámů. Erdogan vyhrožuje Rakousku válkou

Sdílet

Rakouské úřady uzavřely další 7 mešit a vyhostily 4O muslimských imámů. Jedná se o mešity a imámy napojené na tureckou vládu a tureckou islámské organizace. Podle vlády se jedná pouze o začátek boje proti politickému islámu.

To rozzuřilo tureckého prezidenta Erdogana, který slíbil Rakousku vyhlásit regulérní válku. Zdá se, že Erdogan ztratil zbytek soudnosti. Vyhlásit válku všem včetně Ruska, asi nebude ta nejlepší politika k uchování své pozice a stabilního tureckého státu.

Koho chtějí bohové zničit, toho připraví o rozum! Platilo vždy a platí to i dnes.

Počet muslimů v ČR prudce roste

Škoda, že podobně rozhodně se nechová také česká vláda A. Babiše. Počet muslimů v ČR zjevně prudce roste, stačí se projít větším českým městem.


Sdílet

8 Replies to “Rakouská vláda zavřela 7 dalších mešit a vypověděla 40 imámů. Erdogan vyhrožuje Rakousku válkou

  1. Odkaz na článek z června 2018? Se proberte trochu… Nejsem žádnej vítač, ale tímto si jen naděláte do vlastního hnízda

  2. Konečne múdry premiér, ktorý koná s prehľadom. Bodaj by bolo viac takých a aby mali prevahu nad pomätenými bezhlavými zadubencami, ktorý doteraz nepochopili vážnosť toho, ako konajú v neprospech národa, ktorý ich živý

  3. Jak už bylo někde moudře napsáno..proč jsou v zoologické zahradě zvířata oddělena plotem?Jednoduše proto že různé odlišné druhy nemohou pospolu žít a navzájem by se požrali .A pokud to není zase jen tzv.Kachna je to v pořádku

  4. O chvíľu sa pridaju Nemci aj Holandani nič neboj mi si vieme stakimi kokotkami radi len nech nás maséri poriadne pôjdu všetci do piči do jedného bez rozdielu či je slušný, alebo nie.

  5. Jsem téhož názoru, odeslat do svých domovů. Jedinec, kterého jsme přijali, musí respektovat naše zákony a zvyklostí. Tento současný trend je řízen nadnárodním kapitálem, který potřebuje zlikvidovat Evropu, aby mohl diktovat ideologii ( Bible, versus Starý zákon). Islám je prostředkem jak naplnit cíle.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *