V uprchlických centrech v Německu propukla epidemie coronaviru. Uprchlíci se snaží násilím uniknout ven, policie je zahání zpět. Bude situace dál eskalovat?

Sdílet

V uprchlických centrech v řadě měst Německa se začínají stále častěji objevovat případy nákazy wuhanským coronavirem. Heidelberg, Berlín, Mnichov a třeba i Suhl. Bohužel mnozí uprchlíci nejsou ochotni dodržovat nařízenou karanténu a dál se chtějí volně pohybovat po městech. Kde často mají rozjeté drogové a jiné kriminální aktivity. Právě v durynském Suhlu musela proti takovému uprchlíkovi zasáhnout policie a zahnat ho zpátky do azylantského centra. Jednalo se konkrétně o „syrského válečného uprchlíka“ z Afganistanu. Později se asi 30 mladých uprchlíků pokusili prorazit bránu a dostat se ven. Jako živé štíty používali malé děti. Policie útok odrazila a hlídkuje v počtu několika desítek mužů kolem centra a snaží se nedovolit nikomu z uprchlíků karanténu opustit. Rozzuření uprchlíci se proto pokusili azylové centrum zapálit, což se jim podařilo. Oheň se ale podařilo uhasit a situaci dostat prozatím pod kontrolu.

Jak dlouho jí (policii) to vydrží je otázka, již nyní se ozývají neziskové organizace a protestují proti údajné rasové diskriminaci.

VIP


Sdílet

38 Replies to “V uprchlických centrech v Německu propukla epidemie coronaviru. Uprchlíci se snaží násilím uniknout ven, policie je zahání zpět. Bude situace dál eskalovat?

  1. Oni se přece nebudou omezovat kvůli zdraví lidí, které nenávidí. Jsou v azylových centrech přece proto, aby dostali povolení k pobytu, přihlásili se u muslimských komunit a pobírali dávky jak osobní, tak ty komunitní ( tom jsou Němci nejštědřejší, a proto se do Německa hrnou). A přitom dělali, že ty dávky jsou od Alláha a občas si zkusili nějakou teroristickou akcičku proti svým nenáviděným chlebodárcům. Tento problém my naštěstí nemáme a pro Němce to budou hlavní množírny coronaviru, jež paralyzují celý protiepidemický sytém.

      1. Jsou to lidi ? Jako vážně ? Lidi doma dřepí na prdeli protože se bojí o sebe a své příbuzné, tihle … co si … ( i zvířata mají víc rozmu). Nerespektují nedodržují, utíkají kvůli zločinu a drogám …. jako opravdu jste Asi nepocháplo !!!

      2. Jste na hlavu, je to lidskej odpad jedině, ať si zabíjí ve své zemi.. Lidi přemýšlejte a myslete na svojí zemi a na sebe.

      3. Provokovat? Jako fakt? Takže si na sebe necháme pro jistotu natáhnout ty jejich habity, aby je náhodou neprovokovaly holky v sukních a pro jistotu celou naši kulturu a životy zapomeneme, aby jsme neprovokovali.
        Nechápu, kdy všem slunickarum dojde, že oni se s náma nikdy nenaučí žít. My v jejich zemích respektujeme jejich víru, jejich zákon, proč u nás nedokáží to samé a jejich víra a zákon a tradice mají být těm našim nadřazeny?
        Koranavirus budou šířit schválně, když vidí jak se ho lidé bojí – život pro ně nemá žádnou cenu.
        S prominutím jste hlupák, když věříte, že stačí neprovokovat.

      4. Ty si neuvedomujes,ze imigranti maju takmer nulovu disciplinu ? Vies co by to znamenalo kebyze to tam neriadi policia ?

      5. jo pokud je nebudete provokovat jo 😀 tvl to jste ta samá verbež, co si vyhlídne 12 holčičku a znásilní jí, protože chce sex? To jste ta samá verbež, co zmlátí chlapa 10 na 1 jen protože má v ruce fajn mobil a oni ho prostě chtějí? Asi dobrej matroš ty kráso…

      6. ********
        máš 8 hviezdičiek, tedy si snad víc než generál…… tj. degeneral…… a patřiš přeci taky mezi lidí ??? … tak proč je Tvúj komentář tak de-billní a nelidský ???

      7. Tak ty máš dost.Žerou a bydlí zadarmo a jiní potřební strádají.Zapálily si to, tak bych je v tom nechal, ať si pak chrápou pod širým nebem a chroustají třeba šváby a komáry.

      8. Já je nemám provokovat? To si snad dělate srandu….on má tady makat až z černá a ne já, která jsem doma. Kdo pomůže mě? Samozivitelce, mám něco co o i ne? Musím platit nájem inkaso a chodit do práce….vcem jsou jiní????

      9. ano jsou to lidi a mají právo žít slušně,pracovat,ale urva ve své zemi a ne se roztahovat,zabíjet a znasilňovat v zemích kde je nikdo nechce,pokud nebudeš dráždit hada holou nohou,tak se ti tady prd stane,pokud nebudeš strkat lvovi to tlamy hlavu,tak ti zůstane na krku,co je toto za blábol neprovokujte…..nechají vás možná žít???

    1. Co vůbec takový dělal v Německu vůbec v celé Evropě takový má vláda vyhnat a nesrat se s nima to mi tady nechcem a ti co jsou ve vězení ty taky co dělaj v evropských věznicích takový hned ven a třeba chcípěte to chce vyhnet z Evropy 90% muslimů a černých neříkám že všichni jsou svině ale většina je to bereš to co je v Evropě

  2. Co se to s Německem stalo? Když tam v 68. utekli naši lidé, tak museli vyšlapovat jako hodinky a rozhodně museli ctít zákony chlebodárce. Pokud se azylanti nehodlají přizpůsobit, tak ať táhnou.

    1. Souhlasím s Vámi. Jen mě napadá- snad nevěříte tomu, že muslim přichází do Evropy proto, aby se přizpůsobil. Ten ji přichází dobývat.

  3. Otázka času kdy se to zvrtne a pak dojde i na násilì.a většina to slušný lidi nejsou když použijou děti jako štìt, takže zamě pryč snima.

    1. Tak, ako to teraz robia Gréci. Výtržníkov v krátkom sudnom konaní späť do zeme pôvodu. Navyše aj rodinnými príslušníkmu. A súdny zákaz vstupu na územie Grécka.

  4. Někdo tu psal, že je to otázka času kdy dojde na násilí….
    Bože lidi to jste zaspali dobu, vždyť to už se dávno děje!
    Znásilňují ženy a děti, páchají trestnou činnost, vyvolávají nepokoje…..
    Nepřišli se sem přizpůsobovat a ctít zákony svých chlebodárců!

    Jsou tu, aby se svět přizpůsobil jim, jejich víře a jejich řádu, o nic jiného jim nejde….
    A to že jsou momentálně v karanteně jim nezabrání v násilí ani v jejich řadách.

    Pro ně jsme my všichni jenom odpad, myslí si, že jim všechno a všichni patří, že si mohou dělat co chtějí a to vše ve jménu jejich Alláha

    Faaaakt jsem ráda, že tohle nemáme tady a doufám, že nikdy mít nebudeme.

    Co paní Merkel chtěla, to má, teď jí to dává německý lid sežrat… Dobře jí tak, měla by si je všechny nastěhovat do svého baráku, když je tam pustila.

  5. Správne, len keby aj Nemci neboli takí tupi a začali nosiť ruská, rukavice a nechodili zbytočne von! A ešte sa budú posmievat tým co to dodržujú! Žijem tu a viem o com hovorím.

  6. ******** : jo,ať si žijou slušně tam,odkud přišli !! My je nemáme provokovat ? To si děláte pr*del ?? Oni si můžou dělat v cizím prostředí co chtějí a my je nemáme provokovat? Nechte se vyšetřit !Své domovy si mohli stejně budovat jako My! Nikoho nebudeme živit a starat se.Na to máme své děti !

  7. Jak se ti nehodní Němci chovají k hodným uprdchlíkům? Vždyť chtějí jen své sociální dávky a jít se pomodlit, když na ně mezulán volal ze svého minometu. Oni se nebojí, Aláh je ochrání. Ale vážně: Němci mají, co chtěli a snad většina chce dodnes. Beru to jako spravedlivý trest za 2. světovou válku v Evropě.

  8. oni jsou ti co provokují bez ohledu na situaci ve které se nacházejí – jako štít tihle srabi berou děti a je jim jedno čí jsou – takže slušný člověk se takto nechová

  9. Tak si nějaké vemte k sobě domů a napište sem po měsíci, jestli budete téhož názoru🤔.. Mám známou rodinu v Německu, která si brala vždy děti do pěstounstvi ( německé děti). Vždy vše ok. Asi před 3 lety si vzali 2 syrské chlapce (14 a 16 let) a po cca 1 roce se jich vzdali. Absolutně nezvladatelni, bez pokory, se svými zažitými zvyky, od kterých neustoupí, atd, atd.. Ano, narodili se jako lidi, ale věřte mi, u nás v Evropě nemají co dělat.. Pokud se to nezastaví, čeká Evropu PEKLO ☹️☹️☹️🙏🙏🙏

  10. Jen blb může vypustit tato slova neprovokujte je. Nikdo je neprovokuje . Stačí se jen podívat co dělají a jak žijí. To jsou tak zvaně NEPŘÍSPUSOBIVÍ LIDÉ . Je normální vzít dítě jako štít??? To neudělá ani ta zvěř!!!!! Jestli máte ten pocit že se jim ukřivďuje běžte mezi ně bydlet. Jsem zvědavě jak dlouho tam přežijete.

  11. Zákony musí respektovat každý, kdo na daném území žije, či se zdržuje. Přestat podporovat typ neziskovek požadující pro imigranty to, na co nemají ani právo, ani nárok.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *