Pár postřehů ke slovenským volbám. Poprvé jsou všechny hlavní státní instituce v rukách nepřátelé Slovenska. Mají se bát čeští „aktivisté“ o život?

Sdílet

V sobotu se konaly u našich sousedů parlamentní volby. Zvítězila v nich protislovenská politická uskupení. Nejdříve pár postřehů

  1. Je to poprvé v novodobé slovenské historii, kdy všechny nejvýznamnější instituce (prezident, vláda, Slovenská národná banka, atd) ovládají protislovenské síly, Češi si tohle zažili před první prezidentskou volbou, takže se rozhodně nemáme proč Slovákům smát. Nyní kromě prezidenta drží protičeské síly všechny důležité posty (vládu, parlament, senát, ČNB, ústavní soud).
  2. OLANO je podobné uskupení „nové pravdolásky“ jako Babišovo ANO. Sice se oficiálně nehlásí ke globalistické agendě, ale přesto jí aktivně prosazuje. Stačí si připomenout „českého“ Babiše. Přibývá u nás masivně muslimských imigrantů? Prosazuje se omezování svobody slova? Prosazuje se LGBT agenda a boj proti rodině? Babiš to dokonce (mimo imigrace) oficiálně podporuje! Na Slovensku to bude proto velmi podobné. Stačí si vzpomenout na „dojemné“ vystoupení nového předsedy vlády Matoviče ohledně krás a mírumilovnosti islámu!
  3. Případ Slovenska ukazuje, že síly staré pravdo-láska (někdy se jim říká neoconi, clintonovci, sorosovci apod.) ještě zdaleka nesložily zbraně. A Češi by se měli mít na pozoru. Protože, to co se dobře osvědčilo na Slovensku, se může zkoušet i u nás doma! Být takovým progresivní „liberálně demokratických aktivistou, nebo novinářem, tak se pomalu začínám bát o život!
  4. Národovci (Kotlaba a LSNS) dokázali i navzdory brutální, útokům (včetně fyzických) uhájit své pozice. Ukazuje se, že jimi nastoupená cesta (strany na národním principu) je správná a čeští vlastenci by jí měli podrobně studovat, stejně jako případ Polska a Maďarska.

Co mohou Slováci nyní očekávat? Pravděpodobně obrovský diletantismus v řízení státu, ekonomice a zahraniční politiky. Stačí se podívat na Babiše. Současně agresivní protinárodní a proti rodinou politiku. Dokonce lze očekávat pokusy nové vlády o přísun (byť jako v ČR neoficiální) muslimských imigrantů.

Noro L. Bratislava


Sdílet

One Reply to “Pár postřehů ke slovenským volbám. Poprvé jsou všechny hlavní státní instituce v rukách nepřátelé Slovenska. Mají se bát čeští „aktivisté“ o život?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *