Češi nevěří současným „elitám“? Těžko se jim divit. Koronavirus je toho nejlepším příkladem

Sdílet

Část české veřejnosti vzala útokem obchody, aby se zásobila potravinami pro případ velké „epidemiologické krize“. To vyvolalo pobouření a ostentativní opovržení u příslušníků „slušných lidí“ (dříve si říkali pravda a láska). Třeba jistá pí. J. Filipová, která vystupuje na demonstracích „Chvilek pro demogracii“. Podle ní jsou Češi národem debilů. Tedy pravděpodobně kromě ní a jí podobných „slušných lidí“.

Předchozí primátorka Prahy Krnáčová z Babišova ANO. Babiš sám homoagendu otevřeně podporuje. Proč by ste jim měli věřit?

Jenže tohle není jen panika, to je především ukázka nedůvěry ve vládnoucí „elity“. Jenže těžko se Čechům v posledních 20 letech divit. Vy snad věříte, že A. Babiš (přišel ze Slovenska, ale není Slovák) a jeho poskokové myslí na vaše zájmy? Vy snad věříte, že ministři za ČSSD Hamáček, Petříček, nebo Maláčová chtějí vaše dobro? Nebo jste to věřili lidem jako Dienstbier, Marxová, Valachová apod? Máte pocit, že by P. Fiala, J. Černochová, J. Zahradil, či A. Vondra z ODS někdy ochotně chtěli zastupovat české zájmy? Co třeba Pí. Adamová z TOP? Tak chce Vaše dobro? Nebo snad parta od Pirátů, Zelených apod.?

ODS bude bojovat za zájmy Izraele až do posledního Čecha? Proč by jste jím měli věřit?!

Na všechny otázky si asi hned odpovíte ne, Tak proč by ste měli těm lidem věřit, že vás a vaše rodiny ochrání v době krize?

Taková ODS bojuje za české zájmy?

Vždyť jejich ostentativní posluhování cizím pánům, kteří jim dovolí sem tam se něčeho dočasně zmocnit, je až veřejně odpudivá. Tu chtějí přijímat pochybné imigranty, jindy zas bojovat za „spojence“ (USA, Izrael atd.) až do posledního Čecha a ještě svým národem (mnozí z nich ale Češi ve skutečnosti nejsou!) veřejně pohrdat. Proč by jim pak měl někdo věřit?!

Současný primátor Hřib (Piráti) na homopochodu, který otevřeně podporuje rozvrat rodiny a národa.

Každý snad vidí, jak „skvěle“ zvládli a zvládají situaci kolem koronaviru. Dávno se dala přijmout řada opatření /zákaz cestování turistů z postižených oblastí, zákaz cestování našinců do postižených oblastí atd atd.), jenže prý není důvod k panice a najednou ho tu máme a proč by jsme nyní měli těmhle lidem věřit, že to dobře zvládnou?!

Potřebujeme zásadní politickou a ekonomickou změnu a hlavně se vrátit k principu, že tohle je jen naše země a nikdo, kromě nás Čechů tu nemá právo žít, pokud mu to výslovně DOČASNÉ nedovolíme. a vůbec nás nemusí zajímat, že tu třeba jeho předci žijí stovky, nebo desítky let. Ten jeho pobyt tu vždy můžeme ukončit. Nechováš es slušně a loajálně?! Tak se sbal a vrať se tam, odkud jsi přišel!

Ono bez těch 5. kolon nebudou ani domácí zrádci a kolaboranti!

MAF

P.S. Jistě, za velkou částí paniky stojí media a jejich globální páni a také strach mnoha lidí ze smrti a utrpení, ale to nic nemění na racionálním chování, že se chtějí na snadno předvídatelné komplikované časy dobře připravit!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *