Evropská komise protestuje proti polským „LGBT free“ městům, podpora LGBT++ agendy je oficiální evropská politika

Sdílet

Evropská komise ústy komisařky Heleny Dalli vyjádřila ostrý nesouhlas se vznikem „LGBT free“ měst v Polsku, prý jde o diskriminaci a nenávist. Více než 80 polských měst již vyhlásilo svá města za LGBT free. To znamená, že nepovolují pride pochody, LGBT++ propagandu ve školách a ve veřejných institucích. Soukromého života LGBT osob se to ale nijak netýká a města nikomu do soukromí zasahovat neplánují.

To je v ostrém rozporu s oficiální politikou EU, která je otevřeně pro LGBT++ a masivně sponzoruje LGBT propagandu ve školách a na veřejnosti. Zděšena je rovněž místní pátá kolona, která aktivně vytváří mapy „nenávisti“ a požaduje zásah ze zahraničí proti vlastní zemi.

Polská veřejnost s k LGBT propagandě staví odmítavě

Za připomenutí stojí, že otevřeně pro LGBT je i česká vláda a „opozice“ (s výjimkou SPD a Trikolora) a primátoři velkých měst. Velká česká města se již před časem vyhlásila za gay friendly, jako třeba Ostrava, nebo Praha. Co to asi znamená? Musí se tamější úředníci povinně účastnit LGBT++ seancí? nebo stačí jen držet pusu a krok?


Sdílet

One Reply to “Evropská komise protestuje proti polským „LGBT free“ městům, podpora LGBT++ agendy je oficiální evropská politika”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *