Pouze 6,6% uprchlíků si ve Švédsku dokázalo najít práci, lékaři a jaderní vědci prý zatím nedorazili. Realita roku 2020

Sdílet

Švédské „elity“ rády prezentují svoji zemi jako „humanitární velmoc“ a imigraci z Asie a Afriky jako obohacení a pomoc místní ekonomice.

Skutečnost je ale značně jiná, podle švédského internetové portálu SVT má skutečnou práci pouze 6,6 % uprchlíků skutečnou práci. Oficiální zaměstnanost uprchlíků je sice vyšší, ale zde se jedná o uměle vytvořená a masivně dotovaná pracovní místa, která v reálné ekonomice nemohou mít naději na přežití. Jedná se tedy spíše o sociální experimenty a snahu úřadů zamlčet skutečný stav uprchlické nezaměstnanosti.

Kde je problém?

  1. Většina uprchlíků nemá žádné skutečné vzdělání a mnozí ani neumí číst a psát a nemají elementární pracovní návyky. Lékaři a jaderní vědci zkrátka nedorazili!
  2. Většina z nich pracovat nechce, k cestě do Švédska byli nalákáni přísliby luxusního a bezpracného života. To byl model, který stvořil globální finanční elity, aby daly masy nevzdělaných imigrantů k pochodu do Evropy. Proto zůstávají na sociálních dávkách
  3. Řada z nich je jak na dávkách a současně je zapojená do kmenových kriminálních mafií, tak proč chodit do práce!
Takhle si současné evropské „elity“ představují podporu vlastního obyvatelstva. Platí to i pro naši zemi

Tohle je vážení dlouhodobě neudržitelný model a je jen otázkou času, kdy země upadne do naprostého chaosu a ekonomického rozvratu, kde hlavní obětí bude místní bílé obyvatelstvo. Přesně jak si globální finanční elity přejí.

Janina Bella, Sverige


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *