Pod heslem „všichni kadíme stejně“, požadují na německé univerzitě zavedení genderově neutrálních toalet

Sdílet

Studentská skupina Rosa Liste požaduje zavedení genderově neutrálních toalet na frankfurtské univerzitě v rámci kampaně do akademického senátu. Pod heslem „všichni kadíme stejně“ mají být zavedené společné toalety pro všech 67+ pohlaví. Prý současné označení toalet na pánské a dámské mnoha studentům nevyhovuje. Také prý není správné, aby se jedinci definovali podle svých genitálií. Prý je na každém, jaké pohlaví si zrovna vybere.

Nápad se moc nezamlouvá většině normálních studentek, které se bojí sexuálního násilí a šmírování, ale nahlas se to bojí říct, aby si nepřivodily studijní potíže a veřejnou skandalizaci za „nenávist“. Podobný nápad na zavedení gendrově neutrálních toalet před časem prosazovali studenti FF UK. Univerzity (především humanitní fakulty) jsou dnes jedno z hlavních základen radikálního neomarxismu a oporou globálních elit.

„Všichni kadíme stejně“ zní heslo volební kampaně do akademického senátu

Je příznačné, že iniciativa vznikla ve Frankfurtu nad Mohanem na místní univerzitě, kde původně působilo mnoho členů tzv, „frankfurtské školy„, kteří patří k duchovním otcům neomarxismu. Jména jako Adorno, Horkheimer, Fromm, Samuel, Marcuse atd. jsou obecně známá, jen je správné připomenout, že se v naprosté většině nejednalo o etnické Němce a neomarxismus není německý vynález, jak se občas mylně uvádí.

J. W. Goethe, jehož jméno frankfurtská univerzita nese, aby se asi dneska pořádně divil.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *