Maďarsko zavádí novou vzdělávací osnovu. Liberální opozice je zděšená, bude se vyučovat vlastenectví a normální rodina!


Maďarská vláda zavádí novou vzdělávací osnovu s cílem zvýšit úroveň vzdělání maďarské populace.

Jedná se o naprosto zásadní opatření, které má napomoci rozvoji maďarského národa a jeho budoucích generací. Novela vzdělávací osnovy je velmi komplexní a byla připravována řadu let. Od stanovení maximálního počtu žáků v jednotlivých třídách, až po detailní změny v tom, co a jak se má vyučovat. Cílem je rovněž zvýšit prestiž pedagogického sboru.

U liberální opozice a jejich globalistických pánů to vyvolalo skutečné zděšení. Jednak to narušuje dlouhodobý plán na cílenou deedukaci bílého obyvatelstva, kterou vidíme po roce 1989 i u nás. Dále zavadí výuku k vlastenectví a normální rodině a tedy odmítá současnou LGBT propagandu.

Podle opozice se prý jedná o ideologickou výuku. Jako by snad současná multikulturní a LGBT propaganda nebyla ideologická?! Kriticky se rovněž vyjadřují orgány EU.

Bohužel je smutné, že žádná z českých opozičních stran podobnou reformu nemá v plánu. S výjimkou Národní demokracie a částečně Trikolora V. Klause ml. (ten sám je dlouholetým pedagogem, bohužel i Trikolora je plná nejrůznějších liberálů a progresivistů z bývalých Svobodných a Realistů, takže zde se ještě uvidí). Přitom školství je zásadním bojištěm o přežití národa. Tady přece jde o to, zda bude pokračovat současný trend výchovy nevzdělaných a naivních liberálních mládežníků, doplněný agresivními imigranty, nebo vlastenecky orientované české mládeže.

P.S. Pro zajímavost: do povinné literatury je zařazen i český spisovatel B. Hrabal, či G. Orwell. Z povinné četby byl ale vypuštěn nositel Nobelovy ceny z roku 2002 Imre Kertész, který ač se narodil v Maďarsku, je židovského původu a ve svém díle se zabýval převážně židovským holokaustem. Žil v Německu, považoval se za Berlíňana a proslul veřejným pomlouváním země svého původu. Když ale onemocněl Parkinsonovou chorobou, tak se rozhodl dožít v té Budapešti, kterou dříve veřejně pomlouval, byť se později za svá slova omluvil a o svém původním rodišti se vyjadřoval velmi pozitivně, včetně odmítnutí pomlouvat vlasteneckou maďarskou vládu na žádost „západních médií“.

Josef Jungmann


10 Replies to “Maďarsko zavádí novou vzdělávací osnovu. Liberální opozice je zděšená, bude se vyučovat vlastenectví a normální rodina!

  1. Nevím, jak autor článku přišel na tohle tvrzení : Trikolora je plná nejrůznějších liberálů a progresivistů Výňatek z programu Trikolory : 4) Zabráníme politické indoktrinaci žáků a studentů ze strany státu, neziskových organizací a dalších subjektů. Ve školách se má učit myslet, nikoli „co si myslet“ 7) Zrušíme ideologicky zavedenou plošnou „inkluzi“ a s ní spojenou byrokracii (budeme podporovat individuální začleňování schopných žáků se zdravotním postižením). Ochráníme speciální a praktické školy.
    Nebo : Demokracie je národní záležitostí. Lidé musí mít možnost demokraticky kontrolovat veřejnou moc. O českých zákonech musí rozhodovat čeští politici, kteří skládají účty českým voličům. Ne nikým nevolení úředníci, aktivisté a lobbisté. Občanské svobody českých občanů jsou dnes v největším ohrožení za posledních 30 let. Náš život se odehrává v České republice, řešme české problémy a české zájmy, nikoli zájmy někoho jiného (alespoň tak jako to dělá Maďarsko a Polsko).

  2. Ty nové maďarské osnovy jsou ovšem silně protislovanské, Slováky tam líčí jako primitivní domorodce, které se kulturní Maďaři po celou dobu snažili zcivilizovat.

    1. bodejť. Maďaři jsou sice pěkní vlastenci, ale mají mindrák z toho, že jsou původně Slované. (geneticky minimálně).

  3. A už je zase tady : hádáte se o malichernostech,bylo by možná lepší pochválit začátky směřování maďarského školství k prospěchu země a národa.

  4. Maďari majú 95% slovanské gény! Kedysi to boli turko+tatarsky+chazari, do 13.storočia dvojjazyčný národ s chazarmi! A prijali cez 500,000 chazarov z Krymu! Dodnes im ostali dve chazarské župy! Časom sa genetizovali s okolitými Slovanmi a dnes sa v chovaní podobajú Slovanom! ( Slovanská obroda.sk)…Čo málo kto vie, je fakt z Čínskych záznamov( obdrzal som to v bulettine RCI= Radio China Inyernational), že jedysi, ked ich Čínania odvrhli ako poturčenich Hiung-nu, teda ako “ nečíňanov“, ale ako Húnov, Magyari mali aj príbuzních Lhagyarov, dnes v Tibete v Lhase! Ma+gyar vyznavali Matriarchalnu spolocnost v ktorej žena mala vyššie postavenie ako muž! Ako “ Matka s krčahom“ v tom preklade do angličtiny. A Lha+gyar žil v Patriarchalnom usporiadaní, kde ako Lha= muž/ otec“ vlastnil gyar-krčah, teda ženu! Viem zo štúdii antických kultúr Ameriky, že tam mali väčšinou Matriarchálne kultúri Indianov, z ktorych pochadzajú aj moderní židia a chazari! A Inkovia ( Inça= Açni) boli Patriarchalna spolocnosť a Synovia slnka! Židia su deti Luny( Mliecnej drahy ktoru vyznavali vsetci semitsky Indiáni Ameriky, a aj ich jazyky sú Semitske)!!! Nosatí taja svoj pôvod, no odhalili sa aj v biblii, kde ich Kristus-( Son+Sun) = svetlo a slnko nazval Hadím pokolením diabla, ktory je aj Satan!!! A nazval ich aj zmyjami, jeden z najzákernejších hadov!!!

  5. Dobrá zpráva. Po Rusku další země, která změní směr devastace mládeže. Už aby to začalo i u nás.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *