Jak hospodaří „slušní lidé“ na pražské radnici? Přineste účet z putyky a dostanete 350 tisíc

Sdílet

Praha a jednotlivé pražské části jsou dnes zásadní oporou skupiny lidi, kteří si říkají občanská společnosti, jindy slušní lidé, jindy liberální demokraté. Jejich oficiální politikou je patřit za Západ, podporovat pokrokářskou agendu a podle všeho koukat na vlastní kapsu. Tedy přesně to, co kritizovali u těch před nimi.

3 čárky stály Pražany 350 tisíc. Přneste účet z hospody a dostanete je také?!

Pěkný příklad je nové logo městské části Praha 3, kde na radnici vládne koalice TOP 09, Piráti a Zelení. TI z nějakého neznámého důvodu vyhlásili výběrové řízení na nové logo. To byla podle nich hlavní priorita obce. Je nezajímá katastrofální doprava, rostoucí zločinnost tažená převážně nebílými imigranty a jejich zákazníky narkomany. Již od začátku vše vypadalo na to, že je to taková malá domů pro ideologicky spřátelené umělce s následným kickbackem pro zadavatele.

Původní logo Praha 3

Výsledek ale předčil všechny očekávání. Vítěz představil logo, které připomíná účet z putyky, nebo lajny koksu. Za to dostal 350 tisíc bez DPH, odměnu dostaly i další 2 uchazeči. Celkem stála celá sranda 420 tisíc bez DPH a to radnice letos zvýšila daně o 100 procent! To aby měla na kšeftíky s kámoši „umělci“ třetí cenové kategorie?

  • 1. místo – Jakub Vaněk Studio
  • 2. místo – Martin Poláček
  • 3. místo – Bros in Trikos

Přitom se jedná o kreativně a vizuálně naprosto ubohé dílo na úrovni žáka 3 třídy ZŠ, který má průměrné známky z kreslení!

Lidová tvořivost ohodnotila tento „umělecký“ počin jasně

Ale jak pravil klasik, co je doma, to se počítá.

Změna k lepšímu? Možná tak pro autora díla a jeho bankovní účet….

Není divné, že ta liberální společnost vždy generuje do svého čela lidi s nejhoršími morálními vlastnosti? To platí po celém světě, stejně jako u nás. Možná je čas změnit systém.

Masivní drogová kriminalita páchaná převážně nebílými imigranty radnici ale nezajímá
Nové obyvatelstvo Prahy?

Miloš, Praha 3


Sdílet

One Reply to “Jak hospodaří „slušní lidé“ na pražské radnici? Přineste účet z putyky a dostanete 350 tisíc”

  1. Jsou si tak jistí nepostižitelností, že se ty tunely ani nesnaží maskovat. Jak dlouho ještě budou škodit?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *