Vietnamská mládež opět vítězí v literárních soutěžích z češtiny a vydělává nám na důchody. Proč jsou mladí Češi tak hloupí?

Sdílet

Před více než 10 lety vyvolalo pozdvižení v „českých“ multikulturních kruzích vítězství mladé vietnamské dívky Lam Pham Thi v literární soutěži Magnesia litera. Media byla nadšená a jásala nad emancipací geniálních vietnamských dětí a jejich tvrdě pracujících rodičů stánkařů a večerkářů. Dívka poskytovala online rozhovory a bědovala nad diskriminací nemožných bílých Čechů vůči chytřejším, pracovitějším a nadanějším příslušníkům nebílých menšin – v jejím případě Vietnamců.

Z mladé vietnamské spisovatelky se vyklubal jihočeský recesista J. Campírek

Bohužel celá oslavná multikulturní záležitost tehdy skončila drobným skandálem. Z vietnamské autorky se vyklubal jihočeský recesista J. Campírek a ukázalo se, že cena mladá „Vietnamce“ byla udělena nikoliv za literární kvalitu díla, ale kvůli jejímu etnickému původu. Cílem vedení soutěže bylo podpořit diverzitu a multikulturalismus.

Asi se ptáte, zda se emancipace nebílých menšin zastavila? Nikoliv! Vietnamské děti a jejich rodiče vítězí v soutěžích z češtiny i nadále. Stačí se podívat na nápisy na jejich podnicích.

Majitel podniku Cong Thanti Nguyen vítězil ve škole v soutěžích z češtiny a angličtiny a snadno porážel hloupé české děti. Anglicky je správně we are closed because of repair…
Celá studia na českých školách musel tento asijský talent na jazyky trpět mezi línými a hloupými Čechy, kteří mu je platili
Stejně jako vietnamská majitelka kavárny v pražské hipsterské čtvrti. Nebo to není kavárna ale tenisová hala, když inzeruje „teniský důvody“?
Tento skromný vietnamský jazykový talent si zase otevřel zastavárnu. Zlí xenofobní Češi tvrdí, že zde vykupuje kradené věci od narkomanů a prodává jim pervitin, což nepochybně bude rasistická pomluva a předsudečná nenávist!

Tam kde nevítězí v literárních soutěžích z češtiny, tak zase vydělávají líným Čechům na důchody….. neplacením daní.

Pouze hotovost a EET mimo provoz, zde majitel vietnamské restaurace vydělává líným a xenofobním Čechům na důchody

Dočkáme se konečně konce toho šíleného multikulti běsnění. Kde z vietnamských drogových dealerů jsou oficiálně děláni medii a politiky „tvrdě pracující vzory pro líné a hloupé Čechy“, z podprůměrně studujících dětí a studentů „studijní vzory“ a to jen protože mají nebílou barvu pleti? Dočkáme se konce toho ze zahraničí importovaného neomarxismu podporovaného rozvratnými menšinami a jejich domácími lokaji?

Stejně jako zde

Minimálně by sme se o to měli v roce 2020 snažit!

Sára Stein

P.S. Já se nesměji neznalosti češtiny ze strany imigrantů, kteří tu žijí mnohdy celý život a vychodili české školy, které jim „rasističtí“ Češi platili. Já se směji tomu multikulturnímu šílenství, kdy se z černé dělá bílá!


Sdílet

One Reply to “Vietnamská mládež opět vítězí v literárních soutěžích z češtiny a vydělává nám na důchody. Proč jsou mladí Češi tak hloupí?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *