Anti LGBT++ spiknutí v české policii. Naštěstí se již situace mění k lepšímu. Jak se chovat při namátkové silniční kontrole budoucí „LGBT friendly“ policie?

Sdílet

Jako mnoholetý policista, který oddaně slouží liberálně demokratické společnosti, nepolevuji ani okamžik při odhalování nepřátel výdobytků nové doby. Ostřížím zrakem sleduji u oběda kolegy, zda nehaní uprchlíky, protože to by byl rasismus! Na chodbách poslouchám za dveřmi, zda se neuctivě nevyjadřují o vyvolených menšinách, to by byla zase homofobie, nebo transfobie a rasová nenávist a antisemitismus. Dlouho se mi nedařilo, až teď jsem zaznamenal úspěch.

Odhalil jsem anti pedofilní propagandu a to dokonce na veřejně přístupné nástěnce. Policie na ní oficiálně varuje děti, aby si dávaly pozor na neznámé lidi! Dokonce pražská policie vyzývá děti, aby si od cizích lidí nic nebraly, nikam s nimi nechodily a (Bože chraň) ani s nimi nemluvily! To je přece jasný důkaz diskriminace proti nebohým pedofilům a tedy celé LGBT++ komunitě! Vždyť i pedofilové mají právo na plnohodnotný sexuální život. Stejně tak nemůže nikdo dětem zakazovat, aby zahájily svůj intimní život s cizím strýčkem již v raném věku někde v parku za sáček bonbonů! Jistě, zatím je oficiálně pedofilie zakázaná a i mnozí rodiče ještě mají předsudky a dokonce si myslí, že děti jsou jejich. To ale současná politická reprezentace jistě brzy napraví!

Naštěstí se již blízká na lepší časy. Ředitelem dopravní policie byl jmenován otevřený homosexuál a u policie ve vedoucí funkci pracuje i jeho přítel. Snad i další vedoucí místa u policie brzy obsadí rozličné sexuální menšiny a ty již podobnou propagandu a předsuděčnou nenávist proti LGBT++ nedopustí. Nábor nových policistů bude probíhat v gay klubech a na Prague pride pochodu.

Na závěr snad praktická rada do budoucna pro řidiče muže. Při rutinní silniční kontrole se nikdy neohýbejte do kufru pro lékárničku, či náhradní sadu žárovek. Ať nedojde k nějakému nedorozumění s našimi budoucími „pokrokovými multigenderovými kolegy“.

Franz Bretschneider


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *