„V německém národním mužstvu jsou pouze Němci“, zlobí se německá oficiální media

Sdílet

Zatímco německé národní házenkářské mužstvo bojovalo na mistrovství Evropy o nejvyšší posty, vyrazil německý oficiální pokrokový mediální establishment do proti útoku.

Podle neslavně proslulá veřejnoprávní televize WDR (ta odvysílala onen pořád, kde malé děti nadávají vlastní babičce do ekologických prasat) v pořadu Sport Inside kritizovala národní házenkářský svaz a jeho funkcionáře, že se málo snaží o inkluzi imigrantů a uprchlíků do národního mužstva. Skutečnost, že v muslimských a černošských zemí se házená nehraje, ale v pořadu nezaznělo.

Již před časem napadl deník die Zeit házenkářský svaz, že německé národní mužstvo je tvořeno pouze Němci. Přitom svaz se snaží, již léta platí reklamní kampaň v turečtině a arabštině, ale zájem ze strany uprchlíků byl a je NULA! Oni přece přišli do Německa brát dávky, páchat trestnou činnost a islamizovat zemi a ne se věnovat nějakému podivnému sportu jako je házená.

Bude zajímavé sledovat jak se s podobnými útoky vyrovná lední hokej a třeba lyžování. Že v Africe nesněží a nemrzne, přece pokrokovým novinářům nevadí.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *