Uprchlíci z Německa jezdí loupit do Budapešti. Kdy dorazí k nám? Nebo tu již jsou?

Sdílet

Mladá maďarská dáma se chystala odjet ve svém autě v centru Budapešti, když se k ním do auta vtrhl syrský uprchlík (25). Nejprve na ženu vykřikl „Help me? I am a muslim“ (pomoz mi, jsem muslim), pak ale ženu začal bít a arabsky na ní křičet. Napadené žena vyskočila z auta a dala se na útěk, uprchlík ji ale pronásledoval a bil pěstí do obličeje a následně jí uloupil mobil. Když se ženy pokusil zastat náhodný kolemjdoucí, tak uprchlík napadl i jeho a dal se na útěk s ukradeným mobilem. Přivolaná policie okamžitě začala po uprchlíkovi pátrat a podařilo se jí ho za chvíli dopadnout.

Při vyšetřování se ukázalo, že se podle dokladů jedná o uprchlíka ze Sýrie, který má azyl v Německu!

Policie ho nyní drží ve vazbě a plánuje obvinit z napadení a loupeže. Celá událost jen vyvolává otázky, zda se něco podobného děje již i u nás a jak často. Na veřejnost se občas dostanou velmi nepěkné informace. Tu znásilní uprchlík dívku u Terezína, jindy někoho skoro podřízne v Brně. Naše města navíc zaplavují tisíce podivných individuí a je tedy otázkou, kolik podobných útoků se skutečně dostane na veřejnost. Jisté je, že naše vláda situaci nijak neřeší ( v čele ministerstva vnitra stojí známý islamofil Hamáček z ČSSD) a tak lze bohužel očekávat, že podobných případů bude rychle přibývat.

Pochvala ale patří onomu náhodnému kolem jdoucímu, který se ženy zastal a také rozhodné akci policie. Je vidět, že Maďaři se nebojí a Orbánova vláda bere ochranu vlastních lidí vážně. Jak by to asi dopadlo v Německu? Policie by agresivního uprchlíka pustila a náhodného kolemjdoucího obvinila z „nenávisti“.


Sdílet

One Reply to “Uprchlíci z Německa jezdí loupit do Budapešti. Kdy dorazí k nám? Nebo tu již jsou?”

  1. Tak vy v Čechách už ste stratení moji zlatí,čo mi je veľmi ľúto,myslela som si,že sa k tomuto problému postavíte ako poliaci a Maďari..neprijať ani nohu.neviem,ako to dopadne na Slovensku,nemám dobrý pocit z toho kto vyhral voľby a ľudia budú horko plakať,no ale čo si zvolili ,to majú..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *