Již více než 80 polských měst se prohlásilo za LGBT free zony. EU a pokrokový Západ z toho šílí. Najde se podobný odvážlivec i u nás?

Sdílet

Již více než 80 polských měst se prohlásilo za LGBT free zóny. Ve skutečnosti to znamená, že tato města odmítají podporovat LGBT++ propagandu na školách a na veřejnosti. Současně se tak chtějí vyhnout konfliktům mezi konzervativní polskou většinou a LGBT podporující menšinou, která spoléhá primárně na zahraniční podporu a financování. To vedlo k několika veřejným konfliktům jako například v Bialystoku loni v létě. Anti LGBT vlastenecké hnutí má rovněž podporu současné polské vlády a většiny církve, která LGBT++ propagandu odmítá jako ohrožení rodiny, polského národa a země.

Ze zahraničí podporovaní LGBT aktivisté se pokoušejí o propagaci své agendy mezi polskou veřejností

To vyvolalo zuřivou reakci orgánů EU a většiny západních mainstreamových medií. Evropský parlament dokonce přijal 463 hlasy (107 bylo proti) rezoluci, která podobné anti LGBT jednání odsuzuje a žádá polskou vládu, aby okamžitě zjednala nápravu.

LGBT propaganda naráží na polské vlastenecké hnutí, které je většinou místní a založené na podpoře tradiční rodiny

Bude zajímavé sledovat další vývoj, zda si vlastenecká polská vláda troufne postavit se otevřeně globální finanční oligarchii a jejich politickým nástrojům (EU, EP, OSN atd), které aktivně prosazují antirodinou LGBT++ propagandu, nebo bude dál pracovat na obnově a podpoře normální polské rodiny. Ještě je nutné zdůraznit, že v soukromí se gayové a lesby těší plné ochrany polských úřadů a tolerance ze strany naprosté většiny Poláků.

Bude rovněž zajímavé sledovat, zda se najdou podobně stateční starostové a radní i u nás. Troufne si někdo postavit se všemocné mezinárodní LGBT lobby a její mašinérii? Byl by to zajímaví příklad aplikace skutečné demokracie v rámci tzv. liberální demokracie.

David Kraus


Sdílet

2 Replies to “Již více než 80 polských měst se prohlásilo za LGBT free zony. EU a pokrokový Západ z toho šílí. Najde se podobný odvážlivec i u nás?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *