V Berlíně bojují neziskovky a politici za právo muslimských kriminálních klanů páchat kriminalitu

Sdílet

Západní Evropu ovládl neomarxistický amok již snad ve všech sférách společnosti. V německé čtvrti Neukoelln se zformovala nezisková iniciativa „Kein Generalverdacht“ (proti obecnému podezření) a jejím cílem je bojovat za práva místních muslimských kriminálních klanů. Iniciativu znepokojuje, že policie často provádí kontroly míst, kde se členové kriminálních gangů scházejí – jako kuřárny vodních dýmek a etnických restaurací. Prý jde o cílenou zlovůli a rasismus. Přece i kriminální mafie mají svá práva, že!?

Jedná se především o kriminální klany tureckých a arabských přistěhovalců a uprchlíků, ale pozadu nezůstávají ani kriminální bandy z Afganistanů, Nigérie, nebo Somálska. Jejich doménou jsou drogy, pašování lidí, vydírání, vybírání výpalného, krádeže, přepadení atd.

Podporu podobným iniciativám vyjadřují i místní levicoví politici (Die Linke, Zelení a Sociální demokracie), prý by se nemělo mluvit o imigrantských klanech, ale o německých bandách.

Trochu to připomíná situaci v ČR, když se začalo před lety mluvit o imigrantské kriminalitě (tehdy šlo především o Vietnamce), tak okamžitě zahájila media a místní politici kampaň o přínosech imigrantů a jejich kultur. Výsledkem jsou dnes rovněž obrovské menšiny, které jsou zcela zapojené do kriminálních aktivit.

Jan Veselý


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *