Muslim vyhrožoval místním ovládnutím Švédska, místní švédský muž se ohradil. Jak to dopadlo? Švéd byl odsouzen za zločin z nenávisti

Sdílet

Muslimský přistěhovalec napsal na fb následující komentář, “ my Arabové jsem zde, aby sme převzali vaší zkurvenou zemi. Tak padněte na kolena a vyhulte mi péro vy malé švédské kurvy“.

Na to reagoval 53 letý bílý Švéd následujícím způsobem, „odporní arabští rejpalové koukejte odsud zmizet“!

Zdánlivě nevinná diskuse na sociálních sítích? Ne v dnešní západní Evropě!

Jak to dopadlo? Policie okamžitě začala vyšetřovat onoho Švéda a následně byl odsouzen k pokutě asi 2300 USD. Muslimovi se pochopitelně nestalo nic.

Jak známo svoboda slova platí pouze pro vyvolené menšiny. Místní většiny mají právo na svobodu slova pouze, pokud vyjadřují oficiální názory.

U nás doma v ČR to znamená například, že urážet Rusy, Poláky nebo Maďary je nejenom dovoleno, ale i oficiálně podporováno. Urážet také smíte Němce, Francouze, Nory apod. Jenže zkuste urazit, nebo jenom kritizovat například Cikány, Židy, LGBT++P osoby atd., to vám bude hned klepat na dveře policejní orgán. Stejně tak můžete zpochybňovat ruské oběti 2, světové války, nebo genocidu Arménů. Zkuste ale totéž udělat v případě židovského holocaustu.

Jak píše G. Orwell ve Zvířecí farmě. „Všechna zvířata jsou si rovná, ale některá jsou si rovnější…“.

Líbí se vám, že jste jako Češi ve své zemi de iure občané druhé kategorie?

David Kraus


Sdílet

5 Replies to “Muslim vyhrožoval místním ovládnutím Švédska, místní švédský muž se ohradil. Jak to dopadlo? Švéd byl odsouzen za zločin z nenávisti

    1. Dobrý den, takovou službu zatím stránka ceskavec.com neposkytuje, ale na stránce se objevuji nové příspěvky každý den. S pozdravem z daleké ciziny, redakce

  1. Toto nie je len v Česku a na Slovensku to je na celom svete. A ty si nemôžeš ani otvoriť ústa na ľudí inej farby lebo policajti sú všade kde ich netreba. Je to nespravodlivé lebo naopak to nefunguje lebo ľudia inej farby sú stále menšina aj keď ich je na svete viac ako bielych. Proste svet nebude nikdy spravodlivý a stále sa to bude zhoršovať. Ja osobne nemám proti menšinám nič pokiaľ si nezačnú až veľmi vyskakovať. Alebo v prípade LGBT ak sa to netýka mňa.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *