Slovenský vlastenec odsouzen za citáty národních buditelů o Židech. Kdy to dorazí k nám?

Sdílet

Tento týden odsoudil soud v Pezinku vydavatele nezávislého časopisu Zem a vek T. Rostase. Rostas se údajně provinil tím, že zveřejnil článek Klín Židov medzi Slovanami. V článku Rostas citoval názory na židovskou menšinu z per předních slovenských národních buditelů jako Kolár, Hurban, Vojanský, Štúr a další. Tedy v období jejich života, kdy překvapivě byla mnohem větší svoboda slova, než v současné liberální demokracii. Nutno podotknout, že všichni zemřeli dávno před rokem 1945.

Soudce uznal, že Rostas sice tímto článkem nešíří nenávist k Židům, ale odsoudil ho za „hanobení národa“ k pokutě 4000 EUR (asi 104 000 kč). Ve zdůvodnění soudce přidal několik perliček. Rostas se prý ztotožňuje s názory slovenských národních buditelů (!), a je prý nutný proaktivní přístup justice, aby se neroztáčela „spirála nenávisti“! Rostas stejně jako prokurátor se na místě odvolali.

Zdá se, že blížící se volby na Slovensku ponoukly tamější cizině sloužící „havlistickou kavárnu“ k ofenzívě proti slovenským vlastencům. Kavárna je vyděšena především posilujícími preferencemi M. Kotleby a jeho strany a rostoucí aktivitou slovenských vlastenců na politickém a kulturním poli. To nezapadá do plánu globální finanční oligarchie na likvidaci evropských národů a bílé rasy jako takové.

Bude zajímavé sledovat jakou odezvu toto politické soudní rozhodnutí vyvolá na Slovensku, ale i v sousedních Čechách. Ozvou se na obranu svobody slova slovenského vlastence ti, kteří horovali za práva britského protiislámského aktivisty T. Robinsona? Budu pro čtenáře sledovat co udělají pánové B. Kuras, P. Hampl, A. Fišer, nebo E. Hrindová. Nebo se dámy a pánové muslimové kritizovat smí a Židé nikoliv?

Čeští čtenáři proto pozor! Pokud vaše děti právě probírají ve škole J. Nerudu, nebo K. Světlou, tak ať se k žádném případě nenechají vyzkoušet z této látky. Mnoho českých autorů se před rokem 1945 také vyjadřovalo kriticky k Židům a vašim potomkům by to mohlo přinést pěknou polízanici. Však víte, v liberální demokracii máte svobodu projevu, nikoliv ale po projevu! Ministr Hamáček z ČSSD již připravuje zákony, které umožní odsoudit nepohodlné vlastence za zločiny myšlení pod pláštíkem „předsudečné nenávisti“.

Jak to říkal Volter? „Když chceš vědět, kdo ti skutečně vládce, podívej se, koho nesmíš kritizovat“!

N. Lazar, Bratislava


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *