Budou na Slovensku přejmenovávat náměstí a ulice kvůli „antisemitismu“ Kollára, Štúra, Vojanského, či Hurbana?

Sdílet

Loni v únoru rozvířila vody slovenské nezávislé mediální scény nevídaná událost. Speciální jednotka slovenské policie NAKA provedla přepad a následnou domovní prohlídku u vydavatele nezávislého vlasteneckého časopisu Zem a Vek Tibora Rostasa. Podnětem k této bezprecedentní akci mělo být údajně udání (trestní oznámení) jakéhosi pochybného neziskovkáře z nadace „Zastavme korupciu“  Pavla Sybila. Předmětem jeho udání byl článek T. Rostasa „Klín Židov mezi Slovanami“(článek si můžete přečíst zde) , kde autor mimo jiné citoval pohled na Židy  a jejich počínání na Slovensku z per nejvýznamnějších slovenských vlastenců a národních buditelů. Mimo jiné L. Štúra, V. Šrobára, S.H. Vojanského, J.M. Hurbana, J. Kollára, či M. Bela a to všechno z dob (většinou druhá polovina 19. století), kdy neexistovala  politická korektnost a nad právní ochrana menšin a Slovensko bylo součástí Rakousko-Uherska a rovněž desítky let před tzv. holocaustem a jednalo se tedy vesměs o popis osobní zkušenosti těchto slovenských buditelů s onou menšinou.

Nicméně to nijak nezabránilo současné slovenské policii, aby obvinila T. Rostasa z „podněcování nenávisti k Židům“. V současnosti stále ještě probíhá soudní proces v této věci, kde se zapojily všechny složky slovenské „pravdylásky“, které se neštítí žádných hanebností (jako třeba účelové „znalecké“ posudky stejně jako známe od nás). Humornou složkou pak byl útok slovenských kavárenských „intelektuálů“ proti slovenským národním buditelům, kteří jsou prý „antisemité, nebo „zaprdění hlupáci“. Škoda, že si protislovenští aktivisté nekladou otázku, co asi slovenské buditele k těm výrokům vedlo, či zda si uvědomují, že bez nich by dnes žádný slovenský národ ani stát neexistoval a neměl by je tedy kdo živit! jenže snaha zalíbit se zahraničním pánům jim úplně zatemnila mozek. Vše podle starého hesla, „nedostatek talentu nahradíme politickou horlivostí…“

Jak celou událost interpretovat?

  1. Zjevně se jedná o další demonstraci síly ze strany zahraničních pánů, vyvolených menšin a jejich slovenských služebníků. Prostě chtějí ukázat, kdo je na Slovensku skutečně pánem. Slováci to dnes zjevně nejsou (ale neposmívejme se jim jako Češi! U nás je situace úplně stejná, možná ještě horší!)!
  2. Je to další z ukázek, jak se po roce 1989 stalo v bývalém východním bloku místní většinové obyvatelstvo občany druhé kategorie a naopak menšiny se těší vysoce nadprávní ochraně. Skoro to navozuje dojem, že se s původním obyvatelstvem již vlastně do budoucna nepočítá (viz záměrně vyvolaná a organizovaná imigrantská krize/invaze, cílené snižování kvality vzdělání, agresivní útoky proti rodině atd). Stačí se podívat například na Ukrajinu, kde tento proces probíhá de facto v přímém přenosu.
  3. Jedná se o další z kol protinárodní agitace s cílem zcela zničit původní národní státy a národy a snahu přepisovat historii. Tento útok ze strany místních protislovenských kolaborantů bude mít jistě pokračování. Lze očekávat, že časem vznikne nějaké „hnutí/petice apod.“ na odstranění „antisemitů“ z veřejného prostoru a historie. Na Slovensku to bude trochu problém, po oněch národních buditelích jsou pojmenována významná slovenská města, či náměstí a významné ulice skoro v každém větším slovenském městě. (Bratislava, Košice, B. Bystrica, Trenčín, Nitra atd atd…) Mnohdy mají v těch městech i své sochy, školy atd… bude se snad třeba město Štúrovo přejmenovávat na Marxovo, nebo Hurbanovo náměstí v Bratislavě na Trockého? Nebo Šturovo náměstí v centru Trenčína na Zinovjevovo?

Proto budeme události kolem tohoto politického procesu proti slovenským vlastencům sledovat a podrobně  a pravdivě vás o nich informovat. Současně doporučujeme opět číst G . Orwella a jeho 1984 a Zvířecí farma, kde se vlastně o tomhle všem píše. „Všichni jsou si rovni, ale někteří jsou si rovnější, kdo ovládá minulost, ovládá budoucnost apod“.

Pivovar Hurbanovo má „problém“. Přejmenuje se?

Jako Češi si současně musíme uvědomit, že u nás je situace identická. Také jsme se ocitli v roli druhořadých občanů, kteří jsou vystaveni teroru různých etnických a sexuálních menšin a jejich páté kolony, které slouží svým zahraničním globalistickým pánům, kteří s námi již v budoucnu ve svých plánech nepočítají a to by sme si neměli nechat líbit. Tohle je naše země  a je na čase si ji vzít zpět a stejně tak musíme držet palce Slováků, aby se jim povedlo totéž! Tedy pokud chceme, aby zde v budoucnu žili naši vnukové – bílí Češi a ne jakési namixované obyvatelstvo mluvící třeba paštunsky!

P.S. Protičeským kolaborantům doporučujeme knihu „Co řekli naši velikáni o Židech“. Tam zjistíte, že třeba K. Světlá, či O. Březina, nebo J. Neruda byli také „antisemité“ a možná by ste mohli také žádat jejich vymazání z našich dějin a měst. (Třeba Nerudova ulice na Malé straně v Praze by mohla být například Marxova. Co myslíte? Onu knihu si můžete objednat zde) Snad tu četbu přežijete ve zdraví :-).

Historici


Sdílet