Policie dopadla vrahy německého hasiče. Jde o „Němce“ Khalila (17), „Itala“ Aliho (17) a dalších 5 „mladistvých“

Sdílet

Minulý pátek v německém Augsburgu šel místní hasič Roland S. s manželkou a dalším párem po Königsplatz (královském náměstí), kde dělala nepořádek parta „mladíků“. Když je hasič vyzval, aby se uklidnili a přestali rušit ostatní, tak ho a jeho doprovod „mladíci“ brutálně napadli. To takovým způsobem, že Roland po převozu do nemocnice zemřel. Policie se ujala vyšetřování, ale odmítla zveřejnit jména a národnost pachatelů. Prý to nijak nesouvisí s vyšetřováním! Radnice města zase vyzývala k semknutí a prý se občané nemají nechat vyprovokovat k nenávisti! Stejně neurčitá byla i media. Ta zas tvrdila, že hasič zemřel, ne že byl zavražděn.

Nyní se podařilo zadržet 7 mladistvých pachatelů. Jejich vůdce má prý německo-turecko-libanonský původ a německé občanství, další je prý Ital. Bohužel policie nesdělila oficiálně jména pachatelů. Jenže v německé policii to vře a tak se jména pachatelů rychle dostala ven neoficiálně. Onen „Němec“ se jmenuje Khalil, „Ital“ zase Ali a v partě pachatelů je prý ještě Abdull, Mustafa a Mohamed.

Kolegové hasiči na vzpomínkové akci za zavražděného kolegu. Ubila ho k smrti parta mladíků imigrantů

Vše zkrátka taková pěkná německá a italská jména na rozdíl od mrtvého hasiče!

Kdy dojde Němcům trpělivost s těmi, kteří jim tam tyhle „mladistvé“ a jejich soukmenovce nastěhovali? Zde nejde jen o německé úřady a vládu, ale o ty skutečné viníky! Kolik policistů, hasičů a náhodných obětí bude ještě muset být ubito, znásilněno a zmrzačeno?

Sára Stein


Sdílet

4 Replies to “Policie dopadla vrahy německého hasiče. Jde o „Němce“ Khalila (17), „Itala“ Aliho (17) a dalších 5 „mladistvých“

  1. S obsahem souhlasím, jen si prosím opravte chybu v titulku. Dneska jde čeština všeobecně do kopru, ale já jsem na to citlivá. Když vidím chybu v titulku, často ani nemám chuť číst dál, protože to na mě nepůsobí důvěryhodně. Redaktor by snad česky měl umět.

    1. děkujeme za upozorněni a Vasi přízeň, redaktor jiz chybu opravil, jen to kvuli časovému posunu trochu trvalo 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *