Kdo financuje americkou transgenderovou propagandu? Nosíte také jeansy Levi´s?

Sdílet

V USA je nyní v běhu masivní transgenderová propagandistická kampaň zvaná Drag Queen Story Hour (hodinový příběh transsexuála). Jde o veřejné přednášky, kde transsexuálové vyprávějí dětem a jejich rodičům své příběhy přeměny pohlaví a pak si „hrají“ s přítomnými dětmi. Přednášky jsou organizovány ve školách a veřejných knihovnách.

Celá událost vyvolala pobouření normálních rodičů a občanů. Nyní se objevila informace, kdo celou akci vymyslel a kdo jí sponzoroval. Jedná se bohužel o známě americké miliardáře.

Koncept vymyslela jistá Michelle Tea (Tomasik), která je aktivistkou spolku Judeophile lesbian (židofilní lesby) a produkční firma Radar Production. Radar Production má za cíl podporovat a propagovat transsexuální agendu a transsexuální umění a umělce. Jejími sponzory jsou některé veřejné instituce jako California Arts Council, San Francisco Public Libraries, The Horizons Foundation, především ale nadace Walter and Elise Haas Foundation a The Zellerbach foundation. 

Walter Haas byl potomek zakladatele firmy Levi´s, která je celosvětovým výrobcem oděvů a založil jí židovský imigrant z Bavorska. Jaké aktivity tato nadace podporuje, se můžete podívat sami zde.

Milionářská rodina Zellerbach zase vlastní obrovské papírny a pozemky v západní části USA. I její předci přišli do USA jako židovští imigranti. Hlavní agendou nadace je pak podpora imigrace a nyní i LGBT++ agendy.

M. Donák, Texas, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *