Kdo donutil výrobce dámských vložek Always odstranit z obalu ženské logo? Dva transsexuálové si stěžovali… Přejdou normální ženy k jiné značce?

Sdílet

Světoznámý výrobce dámských vložek a tamponů značky Always firma Procter&Gamble odstraní od ledna 2020 z obalů svých výrobků ženské logo, jak o tom informovala před pár dny alternativní media. Důvodem je stížnost několika transsexuálů (narodily se jako žena a začaly se cítit jako muž a mají tedy vagínu a menstruaci, jako každá normální žena). Prý se jedná o diskriminaci, když firma logem ženskosti znázorňuje, že je to produkt pro ženy. Jedna z transsexuálek jménem Melly Boom si stěžovala, že „přece existují i nebinární lidé a transssexuálové, kteří potřebují používat tyto produkty a proč tedy firma naznačuje, že je to produkt pro ženy“?

Výrobce vložek Always se proto rozhodl devotně několika málo transsexuálům vyhovět a od ledna 2020 budou obaly vložek bez ženského loga.

Zajímavé je, že se to nelíbí feministkám, které logo ženskosti používají již desítky let.

Opatření vyvolalo i rozhořčení normálních žen, které výrobci píší, že si jejich vložky přestávají kupovat. Bude proto zajímavé sledovat, co to udělá s prodeji značky Always. Když se značka Gillette pustila do podobného dobrodružství, tak se záhy propadla do čtvrtletní ztráty 8 miliard USD. Co vy na to české dámy a ženy? Budete si kupovat nadále vložky pro transky?

To vše se děje v době, kdy Harwardova univerzita v rozsáhlé studii jednoznačně prokázala, že žádné gay geny neexistují a gendrové úchylky jsou buď projevem psychických poruch, nebo modních trendů.

Jan Veselý


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *