Vypovězený muslimský drogový dealer se vrátil do Německa jako „uprchlík“

Sdílet

Jeden z předáků kriminálního libanonského klanu Miri-Clans, Ibrahim Miri byl před časem odsouzen k 6 letům vězení a následně vypovězen ze země.

Nyní se ale do německých Brém vrátil jako „uprchlík“. Ve své žádosti uvedl, že mu prý hrozí smrt od šíítských milicí operujících v Libanonu, které jsou často zapojené do drogových obchodů. Ibrahim je vůbec pěkné kvítko, v jeho arsenálu jsou zločiny jako prodej drog, vydírání, násilí, loupeže a další.

Uvidíme, jak jeho nová role „uprchlík“ dopadne. Byl totiž zatčen policií za předchozí kriminální skutky a je nyní ve vazbě. Ale odhadujeme, že brzy bude zase běhat na svobodě a obohacovat bílé Němce svojí kriminální činností.

Nesmějme se ale Němcům, to samé se děje i u nás. Když se například nějaký vietnamský drogový boss dostane do vězení a následně je vypovězen z naší země, tak je do měsíce zpátky s jinou identitou a pasem a pokračuje ve svých drogových obchodech a dokonce obvykle i bydlí ve svém původním domě. Navíc řada z nich má dnes české občanství a tak jejich vypovězení vlastně ani není možné. A to nemluvím o muslimských a černošských drogových dealer v centrech našich měst. Ti jsou zjevně nad zákonem!

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *