Pět uprchlíků hromadně znásilnilo německou školačku (14). Německá vláda to neřeší a dál dováží letecky desítky tisíc uprchlíků

Sdílet

Otřesný případ hromadného znásilnění nezletilé dívky se odehrál v německém Ulmu. Pět uprchlíků (údajně ve věku 14 -26 let) hromadně znásilnilo mladou dívku (14). Podle informací z prokuratury dívka potkala cestou z víkendové haloweenové párty uprchlíky, jednoho z nich údajně již znala. Následně s nimi šla do bytu jednoho z pachatelů, kde okamžitě uprchlíci zamkli dveře a na dívku se vrhli a hromadně jí znásilnili. Dívenku poté vyhodili na ulici a ta se doma svěřila šokovaným rodičům. Policie následně 3 uprchlíky (15,16,26) zatkla a dva bude vyšetřovat na svobodě. Policie se rovněž odmítla vyjádřil k národnosti pachatelů, prý to není důležité.

Je to další z mnoha sexuálních útoků především muslimských uprchlíků na bílé ženy a dívky v Německu. Německá vláda ale situaci neřeší, raději dováží další desítky tisíc uprchlíků. Bílé ženy v Německu mají opět větší důvod se bát budoucnosti a o své bezpečí.

Na vině ale nejsou jenom oni pachatelé. Na vině jsou především politici, media, neziskovky a úřady, které aktivně napomáhali příchodu milionů uprchlíků, kteří považují ženy za méněcenné bytosti a bílé nemuslimské dívky a ženy za otrokyně a děvky.

Stejně tak je na vině vzdělávací systém a media, který mladé dívky před podobným nebezpečím nevarují a naopak ho zlehčují. Z viny nelze bohužel vyjmout ani rodiče, kteří mají své dcery pře uprchlíky varovat a nedovolit jim, aby se s nimi stýkaly.

Čeští rodiče, vezměte si z toho prosím poučení. Jistě nechcete, aby vaše dítě zažilo podobný horor s celoživotními následky.

Sára Stein


Sdílet

One Reply to “Pět uprchlíků hromadně znásilnilo německou školačku (14). Německá vláda to neřeší a dál dováží letecky desítky tisíc uprchlíků”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *