Nepíšete o židovském holocastu? To znamená, že ho popíráte! Budou se Slováci zdravit „dobrý den a nepopírám holocaust“?! Bizarní politický proces u sousedů

Sdílet

Vydavatel nezávislého časopisu Zem a Vek T. Rostas čelí soudnímu procesu za zveřejnění článku Klín Židov medzi Slovanmi. Článek pojednává o názorech předních slovenských buditelů na židovskou menšinu v době jejich snahy o záchranu slovenského národa v Rakousko-Uherské monarchii. (více o procesu zde). Nyní se mohl obviněný seznámit se svým spisem a ten obsahuje skutečné perly liberální demokratické justice. Soudní „znalkyně“ J. Plichtová například dospěla k názoru, že když Rostas ve svém článku nepsal o holocaustu, tak ho popírá! Když si odmyslíme, že slovenští národní buditelé citovaní v článku rok 1945 nezažili (nebyli již dávno na živu), tak je to asi jako kdyby musel autor vědeckého díla o Sokratovi povinně uvést, že nepopírá holocaust. Připomíná to doby socialismu, kdy každý text musel být povinně doplněn vyznáním se autorů z obdivu k marxismu-leninismu. Budou se Slováci muset v budoucnosti zdravit „dobrý den a já nepopírám holocaust“, aby se vyhnuli možnosti trestního stíhání?! To je jak z knih G. Orwella.

Celý proces je skutečný bizár a připomíná to politický proces v ČR a s A. Bartošem. Ukazuje to, kdo u nás doma na Slovensku (a u vás v Čechách) vlastně skutečně vládne. Slováci a Češi to bohužel nejsou.

N. Lozar, Bratislava


Sdílet

One Reply to “Nepíšete o židovském holocastu? To znamená, že ho popíráte! Budou se Slováci zdravit „dobrý den a nepopírám holocaust“?! Bizarní politický proces u sousedů”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *